středa 20. září 2017

Skleněná polička

Skleněná polička

Vyberte si koupelnovou polici, na kterou se pohodlně vejde všechna vaše kosmetika tak, aby byla pořád po ruce. Rohové koupelnové poličky, skleněné regály i poličky bez vrtání z desítek oblíbených e-shopů nakoupíte na jednom místě - na FAVI. Skleněné police od výrobce výhodně. Jsme výrobci skleněných interiérových polic.


Nabízíme vám možnost atypické výroby skleněných poliček. Koupelnové doplňky Soft jsou svým tvarem vhodné téměř do každé koupelny. Osloví Vás svou jednoduchostí a jistě i příznivou cenou. Doplňky jsou vyrobené z kvalitní pochromované mosazi a jsou tak vhodné i do vlhkého prostředí koupelny. Nástěnná dvoj- polička prvotřídní kvality, sklo 6mm, nosnost 20kg, stříbrná.


SAPHO - X-ROUND E skleněná polička trojitá s hrazdou 380x675x130mm, chrom XR608. Regály a poličky) Hodnocení produktu:. Navíc koupelnové regály a poličky za trvale nejnižší ceny. Drátěné rohové poličky do sprchového koutu jsou dobrým příkladem nadčasového designu - rohová polička zajistí narozdíl od těch klasických bez zvýšeného okraje, že z ní nic nepadá a nekácí se, šampón a mýdlo je vždy při ruce a přitom nepřekáží.


Unsubscribe from tesa Česká republika? Je samolepicí a její připevnění na stěnu je snadné. Vrtání odpadá, proto se stěny a obklady nepoškodí. Polici můžete kdykoli beze stop demontovat. S novým adaptérem BKji lze snadno opět namontovat.


PURE skleněná polička 60cm, chrom, JIKA 3. Doplňky Pure dokreslí elegantní vzhled koupelny a splní i náročné požadavky na údržbu. Chromované věšáčky, držáky a košíčky na. Krásná skleněná koupelnová polička s pochromovanými úchytky unese vše, co potřebujete mít v koupelně denně po ruce.


Bezpečnostní mm sklo je matné a proto velmi praktické na údržbu. Produkt Polička skleněná Keuco 35x12cm prodává můj kamarád a rád Vám jej pošle Zadejte mi Váš e-mail a já Vám pošlu zprávu, kde můžete zboží za super cenu koupit. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Doplňky v elegantní kombinaci chromu a sklaRohová skleněná polička Materiál: mosaz Povrchová úprava: chrom Mléčné sklo Série X-ROUND je jedna z nejprodávanějších sérií. Svým kulatým tvarem úchytu se jedná o zajímavý doplněk.


Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. Zboží ze stejné kategorie. Kvalitně zpracovaná police k montáži na stěnu. Sklo je bezpečnostní s nosností kg.


Skleněná polička

Nástěnná police OMB GLASS také disponuje systémem pro vedení kabeláže, kabely tudíž nejsou vidět. Nástěnná polička ErgoSolid FND3Luxusní skleněná polička o rozměrech 3x 2mm, tvrzené sklo mm, nosnost kg Nástěnná moderní polička je vhodná pro úmístění jakéhokoliv příslušenství k TV jako je např. DV Play station, XBox, Set-top box atd.


Police je vyrobena z tvrzeného skla o síle 6mm, konstrukce a rám. Využijte své stěny pomocí polic, které zajistí víc úložného prostoru a místa na vystavení věcí. Potřebujete polici s háčky do kuchyně?


Skleněná polička

Nebo nástěnnou polici na knihy k posteli? Vybírat můžete z různých stylů a rozměrů. Přesvědčte se, co vaše stěny s našimi policemi a konzolami dovedou!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky