středa 6. září 2017

Prostěradlo 160x70

Vysoká kvalita (gramáž) všech prostěradel je u nás samozřejmostí. Protěradla jsou napínací pro snadnou výměnu. Námi nabízená prostěradla doporučujeme také do mateřských škol a školek.


Froté prostěradlo šedé 200x2cm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Domácí pohoda Nepropustné a prodyšné froté prostěradlo s polyur.


Jersey prostěradlo je velice příjemné na dotek, měkké a hebké. Zajisté oceníte i velmi snadnou údržbu - jersey prostěradlo se nemačká, a tak se nemusí žehlit. Kvalitní froté protěradlo na kosmetické lehátko u nás naleznete v širokém výběru barev. Vybete si kvalitu za rozumnou cenu.


Naše prostěradlo na masážní lůžko je zárukou spokojenosti. Rozměry: 160x,160x8160x9180x8180x9200xnebo 200x90. IKEA - LEN, Dětské prostěradlo , bílá, Stelete postel jen neradi? Prostěradla jsou šité z. Zkuste příště použít elastické prostěradlo. Snadno se natahuje na matraci a je bezpečné pro vaše dítě, protože drží na svém místě.


Vhodné do všech našich postýlek. Klasická a napínací prostěradla. Při výběru toho správného prostěradla je důležité postupovat uvážlivě.


Na prostěradle by se mělo dát pohodlně ležet, a musí být také odolné, protože ho používáme každou noc několik hodin. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou.


Na dotek hladký materiál je příjemný lidské pokožce a dobře absorbuje vlhkost. Barevná škála je tak široká, že si ke každému ložnímu povlečení vyberete vhodné prostěradlo. Nyní již nic nebrání tomu, abyste měli dokonale sladěnou postel.


Všechna prostěradla mají gumu všitou v tunýlku, což. Aby odvedlo dobrou službu, mělo by snadno sedět na matraci, barevně se ladit s povlečením a být příjemné na omak. V této kategorii vám nabídneme širokou paletu prostěradel nejrůznějších materiálů a rozměrů. Dáváte přednost oblíbenému froté?


V naší nabídce najdete přes 1druhů povlečení. Tradiční bavlněné plachty, oblíbené froté a jersey prostěradla, nebo třeba moderní mikrovlákno. PŘEDSTAVUJEME NEPROPUSTNÉ PROSTĚRADLO.


Dětská postel je vyrobena z masivu borovice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky