čtvrtek 28. září 2017

Špikovací nůž

Špikovací nůž

Je užitečný při krájení, čištění a dekorování ovoce a zeleniny, ideální na špikování masa. Nože špikovací , nakrajovací Univerzální nůž se obvykle používá s kratší čepelí a je nízký pro snadnější ovládání. Vhodný je pro pohodlné plátkování celých mas nebo měkčí zeleniny.


Špikovací nůž

Nůž ke špikování je menší a nabízí široké uplatnění jak v profesionální kuchyni tak v každé domácnosti. Detail produktu Do obchodu. Kuchařský nůž – jde o širší a poměrně tvrdé nože. Vzhledem k širokému ostří je mezi prsty svírajícími rukojeť nože a prkénkem zachována dostatečná vzdálenost. Při krájení a porcování, při nichž se čepel pohybuje směrem k prkénku, lze širokým a zakřiveným ostřím snadno manipulovat rukou svírající.


Vážení zákazníci, náš internetový obchod nadále funguje. Nově zboží odesíláme PPL a Zásilkovnou na vaši adresu pouze při platbě předem na bankovní účet, aby se urychlilo doručování zboží. Hodí se pro špikování a přípravu masa, loupání, krájení, čištění, případně zdobení ovoce a zeleniny.


Henckels modelové řady Four Star. Nekompromisní kvalita, mrazem kalená ocel, jemné ostří, ergonomická rukojeť, je to co ocení každý. Nůž se používá k porcování masa, ke špikování, čištění zeleniny apod. Lehké do ruky, ale přesné na řez – to jsou kuchyňské nože Victorinox s plastovou střenkou.


Nůž s jemnou, ale ostrou čepelí vám pomůže nejen se špikováním a přípravou všech druhů mas, ale užijete ho třeba i na drobné krájení, sekání bylinek nebo čištění zeleniny. Je zde ovšem jednoduché řešení. Stačí si pořídit špikovací nůž , který je určen přesně k tomuto účelu. S pomocí tohoto typu nože bude špikování hračkou. Jedná se o velmi ostrý nůž , kterým lze vytvořit vhodné otvory pro špikování.


Neoblíbená činnost se pro vás nyní stane zábavou. Výborně poslouží také při čištění drobné zeleniny nebo ovoce. Díky své tenké a krátké čepeli dokáže špikovací nůž udělat perfektní kapsu, aniž by došlo k proříznutí masa. Od středu prohnutý nůž je univerzálním nástrojem. Classic Ikon je malý, lehký a všestranný nůž s jemným ostřím a středně špičatou čepelí.


Zwilling Pro od Zwilling J. Nože Fibrox odolají teplotám do 110°C a lze je umývat v myčce. Píchací nůž Exkluzive 319-ND-LUX PROFI. Nože jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli, rukojeti z pevného plastu,. Güde Solingen, je vhodný ke špikování masa a ke drobné práci se zeleninou a přísadami. Rukojeť nože je vyrobena z olivovníku.


Nůž patří do série Alpha Olive. Tento Špikovací nůž Classic Line z vysoce kvalitní nožířské oceli je neobyčejně odolný proti poškození i proti poškrábání. Rovněž se pyšní dlouhou životností a čepel je nejen robustní, ale i neuvěřitelně ostrá.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vhodný pro přípavu masa a na krájení, loupání, čištění ovoce a zeleniny.


Špikovací nůž

Kovaná čepel z jednoho kusu velmi kvalitní oceli, která zajišťuje výborné užitné vlasnosti. MCvložené mezi vrstvy oceli. Veškeré informace o produktu.


Hodnocení a recenze ZWILLING Gourmet. Při práci v kuchyni jsou dokonalé nože nepostradatelní pomocníci, kteří vám mohou velmi usnadnit vaše kulinární tvoření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky