pátek 1. září 2017

Profi nože kuchařské

Aby bylo možné vyrobit kované kuchařské nože zn. DICK je zapotřebí více než úkonů. Výkovky z oceli, vyrobené bez svarů hoří pod vysokým tlakem, ocel je tedy silně stlačena. Zvláštní tvar nože na loupání je ideální na loupání, čištění nebo vykrajování jakéhokoliv ovoce nebo zeleniny s kulatým povrchem.


Nůž se dokonale hodí i pro jakékoli menší sekání. Rovné ostří nože na zeleninu nabízí přesnou kontrolu při dekorování, loupání, nasekávání ai krájení potravin na kostičky.

Jsme rádi, že jsme mohli podpořit (sponzorovat) mladé nadějné řezníky v odborné dovednostní soutěži. Většinou dosahují délky čepele kolem centimetrů. Zároveň mívají ostří, které není rovné, ale ohýbá se nahoru směrem ke špičce nože.


To je usnadňuje krájení, pokud tedy krájíte. V tom případě určitě hledáte kvalitní a cenově dostupné kuchyňské a kuchařské nože , které jsou vhodné jak pro domácí, tak pro profesionální použití. Naše bohatá nabídka vás nadchne. V každé kuchyni by mělo být několik základních kuchyňských nožů a chybět by neměl také kuchařský nůž, který je vhodný na porcování masa. Prohlédněte si celou naši.


Kuchařským nožem nazýváme kuchyňský nůž s klasickým tvarem čepele, který se vyrábí v různých délkách.

Kuchařské nože od společnosti Wüsthof Solingen pro profesionální kuchaře do každé restaurace. Důležitou vlastností je vyšší čepel a tvar ostří, který umožní kolébavé krájení bylinek, oříšků a zeleniny. V nabídce naší stránky najdete kvalitní a funkční kuchařské rondony - blůzy, kuchařské kalhoty, polokošile a trička, kuchařské zástěry, kuchařskou obuv, šátky kolem krku, rukavice a také funkční kuchařské čepice. Nabízíme i výhodné kuchařské sety. Myslíme i na nejmenších v části pro děti.


E-shop s kvalitním oblečením a obuví pro kuchaře a číšníky, profesionální nože , ocílky a brusky na nože. Zboží skladem a zajistíme rychlé doručení. Nože v našej ponuke sú vyrábané z kvalitných materiálov, čim sú dodržané najdôležitejšie vlastnosti profi nožov (vysoká ostrosť, dlhodobá stálosť ostria, odolnosť voči korózii a ľahké brúsenie). V domácí i profesionální kuchyni oblíbené a často používané nože. Nože jsou optimálně vyvážené a vy.


Wüsthof Classic KITCHEN SURFER - CHAI DAO CM Unikátní kuchařský nůž Kitchen Surfer - Chai Dao kovaný z jednoho kusu speciálně tvrzené vysokouhlíkové oceli pro vynikající pevnost. Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí. Damašková ocel má vrstev z každé strany nože. V dnešní době se název damašková ocel používá pro ostří s viditelnou kresbou.


Specializujeme se na prodej nožířského zboží - kuchařských a řeznických nožů, nožů pro domácnost a volný čas, nůžek, potřeb pro kuchaře a řezníky, jakož i hygienického náčiní – střihacích strojků na vlasy a srst, holicích strojků, manikurních a kadeřnických nůžek. Kvalitní kuchařské nože potřebuje profesionální kuchař i každý kdo rád vaří.

Správný kuchařský nůž vám velmi usnadní práci v kuchyni. Candola dodává vybavení pro restaurace, hotely, či kavárny. Porcelán, ubrusy, sklo, příbory pro profesionály.


Kožené pouzdro pro nože g hnědá mocca stylové uložení kapesního nože Deejo. Prodej kvalitních kuchyňských a kuchařských nožů. Sady nožů, nože na zeleninu, filetovací, vykošťovací, japonské. Brousky, ocílky a bloky.


Nože Red Spirit byly navrženy pro ostrost bez kompromisů. Kulatá, asijskými noži inspirovaná, rukojeť perfektně padne do ruky a ideálně splňuje veškeré ergonomické požadavky profesionálníchi ambiciózních amatérských kuchařů - a to je při delším používání mimořádně důležité. Mezi nejoblíbenější pomůcky do kuchyně patří: struhadla, naběračky, obracečky, prkénka na krájení, kuchyňské váhy, dózy na potraviny, kuchyňské teploměry a další kuchyňské náčiní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky