středa 8. června 2016

Beko csm 62320 dx

Welcome to the world of Beko , a global domestic appliance brand active in more than 1countries. Explore our innovative range of products dedicated to help you live healthier. Bienvenue dans le monde de Beko , une marque mondiale d’appareil électroménager présente dans plus de 1pays.


Beko csm 62320 dx

Explorez notre gamme de produits innovants conçus pour vous aider à vivre plus sainement. Rúra má celosklenené dverka, ktoré uľahčujú údržbu. Naviac je rúra vybavená sklenený horným vekom. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Horáky majú rôzne výkony a do funkčnosti sa privádzajú pomocou integrovaného elektrického zapaľovania. Každý z nich je vybavený termopoistkou plameňa a smaltovanou mriežkou. Horná časť disponuje varnými zónami na plyn, spodnú časť vypĺňa elektrická rúra. Sporák na úrovni o šírke cm.


Veškeré informace o produktu. Praktický a spolehlivý kombinovaný sporák značky Beko představuje šikovného pomocníka do každé kuchyně. Free delivery and returns on eligible orders. Refrigerators - Built-in - Freestanding. Freezers - Freestanding - Built-in.


Washing machines - Built-in - Freestanding. Clothes dryers - Freestanding. Podívejte se na novinky v kategorii Kombinované sporáky.


K dispozici je displej s digitálním časovačem a šuplík na odkládání plechů. Vyjímatelné boční žebříky na rošty či plechy. Atraktivní nerezové provedení. Trouba je opatřena celoskleněnými dveřmi, které velice usnadňují údržbu. Praktický a spoľahlivý kombinovaný sporák značky Beko predstavuje šikovného pomocníka do každej kuchyne.


On sale now at affordable price, special discounts and easy shipping. Tento pomocník v kuchyni nabízí plynové hořáky. Jsou kryty dvoudílnou litinovou mřížkou, která nabízí široký prostor a oporu pro vaše nádobí. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Pri tomto domácom spotrebiči v nerezovom prevedení môžete využiť funkciu ako gril, rozmrazovanie, alebo výbornú funkciu 3D pečenia. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete nový model ↓ D. Horáky sú ďalej vybavené poistkou proti úniku plynu pri náhlom zhasnutí plameňa.


A equipment that has a substantial gustatory perception, so you will be relaxed in using it. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky