čtvrtek 23. června 2016

Kovové štítky

K jejich značení používáme především gravírování lasery a CNC frézky, anodický tisk, UV tisk, sítotisk, tamponový tisk, sublimaci, nebo polep řezanou a tištěnou folii. Vyznačujú sa vysokým stupňom presnosti opracovania. Sú odolné voči chemikáliám, vhodné aj do exteriéru.


POUŽITIE - firemné štítky pre označovanie výrobkov. Výrobní a přístrojové štítky. Hľadáte mimoriadne odolné, ale napriek tomu dizajnové riešenie?

Kovové gravírované štítky na poháry a trofeje. Zvoľte kovové štítky a kovové písmená. Vyrábame štítky a písmená z hliníka, potlačené alebo eloxované, teda extrémne odolné proti poveternostným vplyvom. Vyrobíme pre Vás aj štítky z ušľachtilej ocele a mosadze. Volba materiálu a technologie výroby štítků se volí podle místa použití.


Vyrábíme výrobní štítky a kovové průmyslové štítky. Pro výrobu štítků používáme různé materiály, dle Vašich preferencí. Na výběr tak jsou kovové štítky a plastové štítky.

Standardní KOVOVÉ ŠTÍTKY jsou k dispozici z hliníku, nerezu a mosazi. Tyto kovové štítky jsou nejekonomičtější štítky , které nabízíme, a které poskytují rychle přeštítkování. Jsme schopni je značit vaším textem nebo logem, nebo jsme je schopni poskytnout prázdné, pokud budete chtít. Jsou vhodné zejména do exteriéru a prostředí zatíženého chemikáliemi.


Také je možnost dodat štítek s dírkami pro uchycení. Zinkové štítky jsou vhodné vzhledem k vlastnostem základního materiálu k použití v interiéru. Vítame Vás na stránkach spoločnosti SITAPRESS Sme slovenský výrobca identifikačných kovových štítkov a samolepiacich etikiet, aplikovaných hlavne v ťažkom priemyselnom odvetví ako sú napr. Svojim zákazníkom poskytujeme komplexný výrobný program pre akýkoľvek druh značenia.


Pokud chcete označit něco opravdu solidně a navždy, doporučujeme toto řešení. Ceduli s vyfrézovanou grafikou Vám vybarvíme speciální, odolnou, polyuretanovou barvou vhodnou jak do interiéru, tak do exteriéru. Hledáte mimořádně odolné, ale přesto designové řešení?


Zvolte kovové štítky a kovová písmena. Skvělá ozdoba na váš výrobek! Možnost výroby v různých odstínech, případně dodání okrasných kamínků. Minimální počet pro výrobu je 1. Kč daň bez DPH 0Kč včetně daně.


Ak je gravírovaný motív nepravidelného tvaru, cena sa počíta z opísaného obdĺžnika motívu. Presná kalkulácia sa stanoví po zadaní konkrétnej zákazky.

Fóliové štítky , fóliové klávesnice, kovové štítky , samolepící etikety a nálepky, plastové štítky a visačky. Zakázková výroba: mince, medaile, plakety, přívěšky, klíčenky, žetony, odznaky, štítky. Na zakázku levně vyrobíme originální kovové sportovní a upomínkové medaile, firemní plakety, pamětní či svatební mince, firemní klíčenky, originální přívěšky, přívěšky ke klíčům, žetony do nákupních vozíků, odznaky s pinem či jiným uchycením a další. Vzhledem k současné situaci v ČR jsme uzavřeli prodejnu.


Výdejní místo objednaných zásilek a e-shop fungují dále. Pořádáte netypickou soutěž a nemůžete najít vhodný pohár? Buďte originální a nechte si na přání gravírovat či laserově potisknout plastový štítek, který pak umístíte přímo na tělo poháru nebo na jeho podstavec. Firma se zpočátku zabývala tiskem štítků, později výrobu rozšířila, na základě vysoké poptávky o samolepicí etikety, světelnou reklamu a vlastní grafické a CAD pracoviště.


Fóliové, plastové, kovové štítky a panely pre ovládacie prvky. Veľkoformátová tlač, sieťotlač, CNC frézovanie, gravírovanie. Plastová jmenovka na dveře zlatá. Jen u nás štítky na poháry za koruny ! Nebo si můžete vybrat kovové ve třech velikostech. Chybí místo na emblém Vašeho sportu?


Pošlete obrázek sportu nebo napište. Vám obrázek umístíme do štítku. Máte na výběr obrázek černý nebo barevný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky