čtvrtek 9. června 2016

Bambusove rucniky

Bambusove rucniky

Bambusové ručníky a osušky, které vás uspokojí. Dále nabízíme froté ručníky a osušky, utěrky, župany, pyžama, plážové osušky, ložní povlečení. Möve - luxusní bambusové ručníky a osušky. Ručníky z naší nabídky vás rychle osuší, příjemně pohladí vaší pokožku a zároveň se díky svému atraktivnímu designu stanou ozdobou vaší koupelny. Jsou odolné vůči bakteriím a plísním a velmi rychle schnou.


Dobrou službu vám provedou nejen v koupelně, ale velmi vhodné jsou také do sauny, kde je vysoká vlhkost vzduchu. Zdokonalte si i svoji koupelnu - s našimi pestrobarevnými ručníky a osuškami jí dodáte šmrnc! V naší nabídce objevíte nejen klasické bavlněné froté ručníky, ale i unikátní bambusové ručníky a osušky.


Jsou měkké, super savé a antibakteriální. Ano jedná se o bambusové ručníky a bambusové osušky! Nabízíme levné froté ručníky v zajímavých barvách pro nejrůznější účely. Díky zajímavé ceně nacházejí uplatnění nejčastěji v hotelích, ubytovnách, kadeřnictví, ale také se hodí k vyšití loga firmy a jiné marketingové účely. Je extrémně savé, protibakteriální a dokonce protiplísňové.


Je vyrobeno z prvotřídní bavlny a příměsi bambusu, díky kterému je výsledná tkanina velice odolná, kvalitní a řadí se k nejhygieničtějším. Hledáte-li vhodný dárek či si chcete udělat radost, zvolte bambusový ručník. Je vhodný i pro citlivou pokožku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hebké ručníky a osušky jsou základem vaší koupelny. Poradíme vám i jak je správně prát a jak si vybrat ten pravý. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.).


Bambusove rucniky

Byli jsme mile překvapeni ochotou a rychlostí jakou jste naši objednávku vybavili. Ručníky s přidaným bambusovým vláknem se velmi rychle staly hojně vyhledávaným a žádaným zbožím na českém trhu. Vážení zákazníci, náš eshop je v plném provozu. Doručování zásilek na vybrané pobočky Zásilkovny, Českou poštou i dopravcem GLS funguje bez omezení. Hedvábně jemný, vysoce savý a antibakteriální bambusový ručník je luxusní společník nejen do koupelny.


Nabízíme čtyři základní rozměry (na ruce, ručník, osušku a megaosušku) v šesti nejžádanějších barvách, nebo lze využít nabídky výhodných sad. Kvalitní ručníky jsou vyrobeny ze 1 bavlny. Bavlna je lehká, jemná a savá.


Tento 1 přírodní materiál je vhodný pro osoby s citlivou pokožkou. Nakoupíte zde bytový textil (povlečení, prostěradla, záclony, závěsy), textil do kuchyně i do koupelny, látky v metráži (oděvní, dekorační i speciální), vlny a příze, textilní galanterii, textil pro děti, pánské. Velmi příjemné na dotek. Přesně takové jsou naše ručníky a plážové osušky K tomu vám přinášíme župany doplněné o kilty do sauny pro milovníky saunování a mycí žínky, které z vaší denní hygieny udělají příjemný relax. Pro vaše bezpečí a nohy v teple také nabízíme koupelnové.


Oblíbené luxusní bambusové ručníky a osušky neboli ručníky z bambusového vlákna za výhodné ceny od českého výrobce Matějovský. Ručníky a osušky z bambusu máme skladem, rychle vám dodáme!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky