čtvrtek 23. června 2016

Domácí past na myši

Domácí myši s vlastními rukama doma. Způsoby výroby elektronických, humánních a plastových pastí na myši. Utěsněte přístupové cesty. Rozmístěte pastičky na myši.


Nastražte nejvhodnější návnady do pastí. Kritické je strategické umístění pastiček. Použijte deratizační staničky. Instalujte plašiče a odpuzovače myší. Využijte přirozených nepřátel myší.


Pasti na myši jsou nejpoužívanějším a nejjednodušším způsobem, jak se zbavit myší. Kvalitní past na myši je nepostradatelným pomocníkem každého majitele chalupy nebo zahradního domku. Nejenom, že dokážou všechno rozkousat, ale znečišťují své prostředí zápachem, trusem, přenášejí nebezpečné nemoci a mnohdy je myši slyšet, jak si pochutnávají na vaší izolaci ve zdech. Asi jednoduchá věc, ale pro jistotu se podívejte na video.


Jak natáhnout past na myš? Aby se k návnadám nedostala necílová skupina jako například děti a domácí zvířata, uzavírají se do deratizačních boxů. Tímto způsobem mohou myši i na lidi přenášet různé nemoci, například salmonelózu nebo leptospirózu, stejně jako střevní parazity včetně tasemnice. Většina myší však zůstává.


IvanH, RE: MYŠI a zkušenosti. Existuje několik druhů pastí na myši , z nichž má každá své výhody a nevýhody. Past na myši (pastička) je speciální typ zvířecí pasti primárně určené k chytání myší.


Domácí past na myši

Elektrody jsou umístěny v izolovaném nebo plastovém boxu, aby se zabránilo náhodnému zranění člověka nebo. Za tuto dobu jsme získali spoustu zkušeností s jednotlivými výrobky, které vám rádi předáme. Veškeré zboží si můžetze prohlédnout osobně na naší kamenné prodejně Budečská Praha - Vinohrady, kde se nachází kolem 10.


Prověřená kvalita, více než stoletá tradice ve výrobě pastiček na myši. Dřevěný základ s drátem, skapovací pastí a pedálem s pachem sýra, není tedy potřeba kupovat. Také domácí zvířata krmte na jednom místě, které důkladně čistěte, a dejte pozor na to, aby jídlo nikam neodnášela. Myši , na rozdíl od potkana, stačí jedna zanedbaná díra a už je uvnitř.


Domácí past na myši

Ujistěte se tedy, že v domě nemáte žádné neutěsněné štěrbiny. Cestu do vašeho příbytku. Nemusíte se bát ani toho, že by pes či kočka uhynuli po pozření otráveného hlodavce – koncentrace. Nástrahy na myši , krysy a potkany obsahují speciální látky, které hlodavce usmrtí asi sedm dní po jejich pozření.


Na trhu existuje spousta „humánních“ pastí na myši , které myši polapí, aniž by je zabily. Všechny tyto pasti fungují na stejném principu. Jde o klec nebo plastovou trubičku se vchodem na obou koncích. Když myš do trubičky vleze, aby si vzala potravu, kterou jí tam nachystáte, past se zavře a myš zůstane uvězněná.


Plastová past na potkany Rychlá smrt 16Kč. Dřevěná past na potkany s plastovým navoněným pedálem 12Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky