pátek 3. června 2016

Forma na domácí šunku

Domácí šunkovar - forma na šunku E-shop zaměřený na prodej domácích i profesionálních šunkovarů Šunkovar nebo-li řeznické formy slouží k výrobě a vaření domácí šunky, která je chuťově i svým složením nesrovnatelná s tou kupovanou. Recept na domácí vepřovou šunku. I když někteří tvrdí, že domácí výroba šunky je složitá, opak je pravdou. Je to velice jednoduché, máte vlastní produkt a znáte jeho složení, narozdíl od některých kupovaných produktů. Hliníková forma na šunku nebo debrecínku.


Jelikož je forma na šunku vyrobena z kvalitní silné slitiny hliníku, nemusíte mít obavy, že by se během výroby něco pokazilo. Naše šunkovary jsou určeny pro domácí , ale i profesionální použití. Díky víčku s pružinou se během vaření maso stlačuje a spojuje. Formy na šunku v našem sortimentu pochází z české výroby. Dobrou chuť a koukněte na fotky z přípravy.


Uzenářská forma na domácí dušenou šunku , debrecínku a podobné produkty. Vyrobeno z kvalitní silné slitiny hliníku. Horní část tvoří víčko s pružinou, která během vaření stlačuje maso, aby se dobře spojilo.


Je určena jak pro domácí , tak pro profesionální použití. Jedná se o kvalitní Český výrobek. Po inštalácii zdroja tepla v udiarni v podobe vykurovacej špirály, elektrického grilu, alebo sporáku umožňuje generátor údiť na teplo alebo horúco.


Udržujeme teplotu a vaříme na sporáku cca hodiny. Nakonec vyndáme z vody a přendáme například do dřezu se studenou vodou. Necháme důkladně vychladnout.


Poté vyjmeme šunku z formy nebo obalu. Včera jsem poprvé dělal domácí šunku. Třetinu masa jsem rozmixoval na jemno, zbytek nakrájel. Vše důkladně čtvrt hodiny míchal. Nevyndávejte šunku teplou, hrozilo by rozpadnutí.


Nakonec domácí vařenou šunku nakrájíme a užíváme si domácí produkt. Domácí šunka nemá dlouhou trvanlivost, protože neobsahuje žádné konzervanty, ale jelikož je tak chutná, určitě vám nezůstane v lednici déle jak dny. Forma sa dá vyrobiť pozváraním z antikorového plechu.


Zavše si chceme pripraviť domácu šunku namiesto kupovanej. V prvom rade musíme mať na jej prípravu vhodnú formu (nádobu, v ktorej sa šunka varí). Forma na šunku kruhová – Debrecínka malá kg. Pevná, osvedčená, profesionálna hliníková forma na šunku kruhová – Debrecínka malá kg (do formy sa zmestí kg mäsa) s jednoduchou manipuláciou, pohodlným vkladaním a vyberaním mäsa. Tématické fráze: šunka recept šunkovar recepty forma na šunku recept na šunku jak se dělá domácí šunka šunka šunka ze šunkovaru recept šunka ze šunkovaru šunkovar recepty do šunkovaru šunka z šunkovaru petr havlíček domácí šunka recept šunkovač vepřová šunka recept na šunku v šunkovaru vepřová šunka recept.


Kvalitní a levné šunkovary vyrobené v Česku. Nabízíme velké množství forem na šunku. Toustovka, Mozart, Mandolína atd.


Do formy na domácí šunku vložíme mikrotenový sáček (není nutné, lze i bez sáčku) a naplníme ho masovou směsí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky