úterý 28. června 2016

Drtič ledu mojito

Elektrický drtič ledu Mojito je určen pro přípravu ledu k přípravě ovocných koktejlů. Nádoba a nože jsou z nerezové oceli a drtič je opatřen. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Drtič ledu na Mojito profi V leštěný hliník. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Dnes nám náš oblíbený barman ukazuje, jak si snadno a rychle stvořit nadpozemsky dobré Mojito. Důležité barmanské nástroje: drtič ledu a hmoždíř. Pokud míchané nápoje patří k. Tento model drtičů je také vybaven systémem drcení ledových kostek na hrudky.


Používaný profesionální barový drtič ledu Ice Breaker Mojito. Nerezový, výkonný a spolehlivý, nastavitelná výška. Nový motor viz fatura foto. Drtič na led oneConcept Icebraker díky automatickému drtícímu tělesu to zvládne za skutečně krátkou dobu, stačí zařízení naplnit ledem a zapnout ho.


Zásobník s objemem l vystačí na přípravu kg drceného ledu. Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. Originální recept a podrobný návod na koktejl Mojito , včetně jeho složení a přípravy! Namíchejte si tento skvělý drink sami doma. Building A Large Post Frame Garage Full Time-lapse Construction: NEVER BEFORE SEEN FOOTAGE - Duration: 16:28.


Profesionální drtiče a výrobníky ledu z nerezové oceli pro restaurace a bary na přípravu koktejlů jako mojito , diquiri a další. Kvalitní produkt s dlouhou životností. Vhodný pro všechny gastro provozy, kde potřebují drcený led na chlazení nápojů a servírovaných potravin. Váš prohlížeč nepodporuje (nebo nemáte zapnutý) JavaScript!


Patentovaný mechanismus pro drcení ledových kostek na hrudk. DRTIČ LEDU Profesionální model v robustním celonerezovém provedení s velkým výkonem a možností plnění ledové drtě přímo do skla, nebo do zásobní nerezové misky s perforovaným dnem pro odvod vody (suchý led). Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Vám nejlevněji vše, co se týká gastronomického zařízení včetně montáže a servisu. Pěkný, elektrický drtič ledu koupíte za cenu lehce přesahující tisícovku.


Při nákupu je třeba zvažovat, kolik máme pro drtič prostoru, a jak často jej budeme moct využít. Chystáte sa založiť svoj bar a hľadáte všetky barové vybavenie, ktoré pre správny a úspešný prevádzku tohto baru budete potrebovať? Potom verte, že práve drviče ľadu sú neoddeliteľnou súčasťou každého baru. Barový drtič ledu MOJITO.


Velké Maxi Mojito , někdy též nazývané Mojito XXL, je ideální volbou pro párty s přáteli. Během jeho konzumace si užijete spousty zábavy díky dlouhým brčkám a navíc nebudete muset trávit celý večer v kuchyni neustálým mícháním Mojit do „klasických“ sklenic. Sekáčky a drtiče, ELJO. Provozovatel webu PROFI STOCKS s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky