pátek 3. června 2016

Kizlyar korshun pila

This company is entitled after Kizlyar town where it resides. The town is located in the Republic of Dagestan, which is situated between Caspian sea and the central part of Caucasia. MMA Thug Life Crazest moves in the world 미첼 페레이라 VS 김대성 풀경기 FULL FIGHT - Duration: 11:34.


Nože Kizlyar jsou vyráběny společností, která nese název podle města Kizlyar ve kterém sídlí. Město leží v Dagestanské republice, která se geograficky rozprostírá mezi Kaspickým mořem a centrální částí Kavkazu.

Dagestán je od nepaměti známý svým uměním a to uměleckým zpracováním. Jeden z nejpopulárnějších vojenských nožů společnosti Kizlyar vůbec. Korshun Pila má multifunkční design. Na hřbetě čepele jsou umístěny dvě skutečně prvotřídní ozubení.


Ide o špičkový vojenský nôž. Полные данные охотничьего ножа Коршун пила на обухе по каталогу. Daneben glänzt es mit allen Charaktereigenschaften der KIZLYAR Produkte: Handgriff aus Elastron, beschichtet Klinge, zäh-elastischer Stahl mit hoher Schnitthaltigkeit, stabile Scheide aus ABS.

Nemohu si nože nikde v reálu porovnat a tak se zeptám touto formou Vás. Myslíte, že jsou u obou nožu řezné vlastnosti podobné (výbrus atd.)? Menšie nôž Kizlyar Ihla je na puzdre ukatvena pomocou klipu a čapu, možno teda nože oddeliť na čistenie apod. Táto kombinácia je inšpirovaná už z histórie, kedy u Kinžalu bol pripevnený nôž menšie čepele pre jemnú prácu.


Nože Kizlyar sú vyrábané spoločnosťou, ktorá nesie názov podľa mesta Kizlyar v ktorom sídli. Mesto leží v Dagestanskej republike, ktorá sa geograficky rozprestiera medzi Kaspickým morom a centrálnou časťou Kaukazu. Dagestan je od nepamäti známy svojím umením a to umeleckým spracovaním kovu a. Jedná se o špičkový vojenský nůž. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Jeden z najpopulárnejších vojenských nožov spoločnosti Kizlyar vôbec. Na chrbte čepele sú umiestnené dve skutočne prvotriedné ozubenia. A Kizlyar cég nevét székhelyéről, Kizlyar városról kapta, ami Dagesztán Köztársaságban található. Földrajzilag a köztársaság a Kaszpi-tenger és Kaukázus központi része között található.


Due to its high strength, multi-purpose blade geometry and excellent cutting qualities it is destined for the most. Kyzliar knife “KORSHUN” from Russian translates as a Kite bird. This genuine Russian made knife forged in Kizlyar manufacture.

Features one peace design with molded Elastron handle, laser engraved ruler and incorporated saw. Forma čepele typ Bowie, s výstužou hlavy čepele. Tento nôž je zaradený do kategórie chladné zbrane. Nože spoločnosti Kizlyar , ktoré sú zaradené do kategórie.


ANother one is Kizlyar – another ‘knife making’ town. Kizlyar Knife Test – Part 1: Edge retention – getplay. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.


Ножи для охоты и рыбалки на сайте kizlyar -smolensk. Jde o jeden z nejpopulárnějších vojenských nožů Kizlyar - verze P má oproti klasické verzi na horní straně čepele trojřadou pilu a pilník. Tento nůž se ukázal být nejvíce populární pro ruské jednotky speciálního určení díky geometrii a víceúčelovosti a vynikajícím řezným vlastnostem. Svůj bojový křest si prodělal ve tvrdých bojích v horách na jihu Ruska.


Wysokiej jakości nóż U-Z-rosyjskiej marki KIZLYAR z rękojeścią pokrytej prasowaną wielowarstwową skórą. Nóż jest mały, poręczny i lekki z mocnej stali Z90. Nazwa tego noża pochodzi od rzeki, która przepływa przez północną część Dagestanu i przeszłość miasta Kizlyar wyjścia do Morza Kaspijskiego.


Chróm je aplikovaný v niekoľkých fázach: prvá vrstva - meď, druhá - biely chróm, tretia - čierny chróm. Populární vojenský nůž Kizlyar používaný ruskými jednotkami speciálního nasazení. Verze s pilou na hřbetu nože.


Vynikající řezné vlastnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky