středa 1. června 2016

Bazos mrazak

Bazos mrazak

Kategorie Mrazáky - bazar. Vybírejte z 2inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Bazos mrazak

Inzarat je platny do smazani, Zboží doručujeme po Praze za 3kč, Zásíláme. Samozřejmostí je osobní odběr. Ostatní - Mrazak bazar. Dům a zahrada - Mrazak bazar.


Elektro - Mrazak bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Bezplatná inzercia, online bazár - kúpte si nový byt alebo predajte staré auto, toto všetko hravo zvládne náš Bazoš - Vaše inzeráty. Inzerce zdarma, internetový bazar - kupte si nový byt nebo prodejte staré auto, to vše zvládne náš Bazos - Vaše inzeráty. Dávam do predaja zabehnutú firmu ktorá sa zaoberá predajom a výrobou mäsa pre psov (BARF) Predávam to včetně strojov (mrazák, váha, stroje na maso, atd) webovej stránky, smlouvy s dodavatelma masa, bližšie info zdelime vážnym zajemcom, doména a web registrovaný v CZ firma je zabehnuta roky a p. Nábytok - Mrazak bazár. Prodam mrazak Samsung calex se ctyrma suplikama, v dobrem stavu.


Kuchyňská linka, je málo pouzita-pár roků, stav-zanovni včetně všech spotřebiči od kvalitních značek Lednice- mrazak Indukční varná deska Odsavač Kombi trouba. Myčka na nádobí Baterie,Drez atd. Prac deska 230x275cm vysoké skřine 60cm do širky každa. Dom a záhrada - Mrazak bazár.


Sport - Mrazek moc bazár. Stroje - Pultovy mrázek bazar. ELEKTROSPOTŘEBIČE a GASTRO VYBAVENÍ PROVOZOVEN. Zvířata - Mrazak inzerce. L - 300€, chladnicka 600L - 300€ - ma len rok, profi gastro mikrvlnka velkoobjemova - 300€, vahy - 60€, stolicky ratanove - 20ks (vacsi odber-dohoda), velkoobjemove gastro hrnce - 30€, bruska na noze - nove diamantove kotuce - 30€.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. NOVINKA PRO OBČANY, KTEŘÍ BYL V ČESKÉ REPUBLICE. Nabídka Jihočeský kraj Kč. Trecyfinance - Bezúročný úvěr k financování inovativních projektů v Praze Cílem programu Trecyfinance je zvýšit nabídku dostupného financování podnikatelských projektů realizovaných na území hlavního města Prahy, které využívají výsledků výzkumu, jsou uskutečňovány.


Bazos mrazak

Predám truhlicový mrazák zn ARDO,starší ale plne funkčný. V kategorii elektro bazar můžete najít zboží jak bazarové, tak i nové od samotných prodejců, kteří využili náš bazar s elektronikou. Prosklený pultový mrazák.


V dobrém stavu plně funkční.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky