pondělí 6. června 2016

Sencor scp 5303gy

A főzési felületek átmérője 1és 1mm, amit mikroprocesszor vezérel, így a megfelelő edényeket automatikusan érzékeli. Sencor Főzőlap boltok, képek. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Chcete rozšířit možnosti své kuchyně? Vařič disponuje velkým rozsahem bezpečnostních prvků, jako je detekce vhodného nádobí, přepnutí do pohotovostního režimu při nepoužívání, ochrana proti přepětí nebo detekce chyb. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Zobacz inne Płyty wolnostojące, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Bay Gifts to the Rescue.


Sencor scp 5303gy

Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! Ez az induktív technológiának köszönhető, ami által a hő közvetlenül az edényben keletkezik. Bővíteni szeretné konyháját? A tűzhely számos biztonsági funkcióval rendelkezik, mint pl. Induction and electric hotplates are great companions for compact kitchens with less space.


They can be practical additions to smaller flats, country houses or student dormitories. To je způsobeno indukční technologií, která vytváří teplo přímo uvnitř používané nádoby. Az innovatív kialakítás kiemelkedő biztonságot nyújt, érintésre hideg, hiszen az a hő az indukció által közvetlenül az edényben keletkezik.


Varič disponuje veľkým rozsahom bezpečnostných prvkov ako je detekcia vhodného riadu, prepnutie do pohotovostného režimu pri nepoužívaní, ochrana proti prepätiu, alebo detekcia chýb. Hodí sa tá nielen do menších bytov, ale aj na chalupy alebo študentské internáty. Indukcijas keramiskās un gāzes virsmas.


Za optimalno delovanje je plošči vgrajen mikroprocesor za popoln nadzor nad kuhanjem. Hodí se ta nejen do menších bytů, ale i na chalupy nebo studentské koleje. To je spôsobené indukčnou technológiou, ktorá vytvára teplo priamo vo vnútri používanej nádoby.


Kétzónás indukciós főzőlap független szabályozóval Üvegkerámia indukciós főzőlap, érintésre hideg (a hő az indukció által közvetlenül az edényben keletkezik) Idő- () és energiamegtakarítás () a főzés során Minimális hőveszteség (a hatékonyság több mint ) Speciális üvegkerámia felület a könnyű és higiénikus karbantartáshoz Valamennyi folyamat. Zvolený materiál také značně usnadňuje údržbu, protože je zcela hladký a nemají na něm tak tendenci ulpívat. Soovin hinna langemise korral sõnumit.


Dál už hledat nemusíte! SENCOR je tvrtka za potrošačke elektronske uređaje, osnovana u Japanu u kasnim šezdesetima te je stekla prestižan status u području audio tehnologija. In the future, using the web page bm. Skip to the end of the images gallery. Specijalna površina od stakla za lako i higijensko čišćenje Dve nezavisne i. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup.


Disponuje sklokeramickou varnou doskou, ktorá je na dotyk studená. Zaručuje úsporné varenie a to vďaka indukcii, kedy sa teplo indukciou vytvára priamo v nádobe a vy tým usporíte nielen energiu, ale aj čas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky