čtvrtek 16. června 2016

Kráječ na zeleninu a ovoce

Kráječ na zeleninu a ovoce

S tímto kráječem nakrájíte ovoce nebo zeleninu snadno a rychle. Kuchyňské kráječe na zeleninu a ovoce Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení cibule, česneku, bramborových hranolků, naporcují na stejné díly jablko, hrušku, broskev, nektarinku, rajče i meloun. Tedy spojíte je k sobě a můžete krájet na ještě jemnější plátky nebo dát nástavce k sobě kolmo a krájet na přesné kostky.


Kráječ na zeleninu a ovoce

V balení naleznete i praktickou krabičku s víčkem, kterou lze zacvaknout ke kráječi, takže si přímo můžete nakrájet ovoce či zeleninu přímo do ní, a vzít si zdravou svačinku s sebou do školy nebo do práce. Pokud se necítíte jisti v kramflecích, co se krájení týče, nevadí – TESCOMA pomocníci vám usnadní práci. Kráječe na zeleninu a ovoce.


Máme pro vás kráječe jablek, strunové sekáčky, speciální kráječe na ananas, rajčata, hranolky, plátkovací kráječe, spirálové kráječe i spoustu dalších vychytávek. Krájí jedním řezem a máte tedy nakrájeno během chvilky. V balení najdete kráječ a tři typy nástavců, každý s jiným vzorem krájení. Rotační škrabka a kráječ 4vna zeleninu. Je to pravý základ každé moderní kuchyně.


Měla jsem problém s platbou, ale napsala jsem na stránky a hned mi poradili. Praktický kuchyňský kráječ na ovoce a zeleninu. V internetovém obchodě Kette.


Přejděte na web a prohlédněte si nabídku. V této kategorii vám nabízíme profesionální zářízení na zpracování potravin, jako je například kráječ na ovoce a zeleninu , spirálový kráječ brambor a zeleniny, krouhač zeleniny, kráječ na hranolky a další. Kuchyňské pomocníky jako krouhač zeleniny a sýrů ocení jistě mnozí z vás. Spiralizér Spiromat je celoevropsky velmi oblíbený spirálový kráječ na ovoce a zeleninu německé firmy Westmark.


Spiromat dokáže různé druhy ovoce a zeleniny krájet na dlouhé špagety nebo spirálky, říká se mu též špagetovač nebo spiralizér. Multifunkční kráječ na zeleninu a ovoce pro profesionální gastro provozy. Snadné a rychlé krájení díky pákovému mechanismu Pevný a stabilní stojan z ocelového plechu. Nože i ostatní prvky k uchycení zeleniny z ušlechtilé oceli. Tento zcela nový kráječ to zvládne levou zadní!


Nakrájená zelenina či ovoce doslova během chvilky. Mnohem rychlejší způsob krájení než se starými tupými noži. Všechny nástavce se snadno vymění.


Vyberte si z mnoha typů a druhů funkčních a praktických kráječů z kvalitních materiálů z naší nabídky. Určitě vás zaujme i krouhač na zelí nebo kráječ na houby. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Dokonalý salát ve Vaší kuchyni! Tajemství velkých šéfů! S tímto pomocníkem si můžete připravit své recepty snadno a rychle. Lze zpracovat velké množství potravin ( ovoce , cibule, okurky, rajčata, brambory, houby, sýr a mnoho dalších).


Dvojitý kráječ na ovoce a zeleninu. Připravte si originálně vypadající saláty, chutné a zdravé zeleninové špagety nebo zábavné spirálové ozdoby. A s tím vám může pomoci tento kráječ na ovoce a zeleninu. Stačí položit surovinu na čepele, stisknout – a je hotovo.


Vyměnitelné nástavce Díky třem nástavcům můžete krájet buď plátky, velké, nebo malé kostky. Jelikož jsem kráječ měla jako dárek,čekala jsem,až jej syn rozbalí. Poté jsem zjistila,že tam není vůbec český návodále vrchní díl nedrží tak jednoduše,jak je na předváděcím videu a musíte si vše předem nakrájet na malé kousky a mít velkou sílu na protlačení tvrdšího ovoce. Elektrická struhadla jsou schopna v krátkém čase nastrouhat, rozsekat nebo nadrtit zeleninu , ovoce , pečivo, sýry a mnoho dalších surovin. Hodí se do každé domácnosti, nezaberou mnoho místa, ale ušetří spoustu času.


Univerzální kráječ na ovoce a zeleninu z vysoce kvalitní nerezové oceli, snadno nastavitelný otáčením kruhového ovladače na různé tloušťky plátků a velikosti nudliček popřípadě hranolek, s velmi jednoduchou obsluhou a vybavený chráničem prstů pro bezpečnější práci. Spirálový otočný kráječ na zeleninu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky