pondělí 6. června 2016

Orientační systémy budov

Projektujeme a realizujeme orientační systémy budov a areálů Vyrábíme informační a orientační tabule a světelné reklamy. Realizujete projekt, kde bude třeba kvalitní orientační nebo prezentační systém pro Vaše klienty nebo pro Vaši společnost? Jistě si vzpomenete na různé cedule a značky s nápisy, které vídáte venku na ulicích nebo které vidíte při vstupu do nějaké administrativní budovy. Navrhujeme a vyrábíme orientační systémy pro administrativní a firemní budovy, obchodní centra, supermarkety, sportovní haly apod.


V exteriéru se s našimi orientačními systémy můžete setkat například v blízkosti dopravních komunikací a parkovišť, v parcích, v areálech nemocnic a jiných veřejných budov.

Neexistuje snad jednodušší řešení než to, které představují orientační systémy do administrativních budov , škol, kanceláří. Navigační a orientační systémy. Různými grafickými způsoby jsou zvýrazněna jednotlivá poschodí, propojené budovy, křídla budov apod.


Po vystoupání do příslušného patra pokračuje orientační systém, patrovou informační, resp. ZAPP INFOSYSTÉMY vyrábíme a dodáváme informační a orientační systemy do budov i před ně. Kvalitou i obratem patříme mezi špičku v České republice.


V neposlední řadě mezi orientační systém budov patří značky pro únikové východy a evakuační plány, které zase naopak zvyšují i bezpečnost uvnitř objektu.

Hliníkové orientační systémy. Podle druhu a charakteru budovy lze vyrobit informační systém přímo na míru. Jsme schopni vám navrhnout řešení na klíč a následně provést všechny montážní práce s orientačním systémem spojené. S naší firmou můžete svým zákazníkům velice spříjemnit orientaci ve vaší firmě.


Orientační a informační systémy budov a firem. Vhodně použitý orientační systém zajisté zlepší image vaší firmy. Základní funkcí orientačního systému je podat jednoznačnou informaci o daném prostoru a jeho vnitřním členění. Nebo máte jasnou představu a potřebujete vyrobit orientační systém do Vaší budovy? Máme Vám vždy co nabídnout!


Všechny orientační systémy kompletně vyrábíme přímo u nás na zakázku. Základem systému jsou neomezeně kombinovatelné aluminiové profily pro exteriér a interiér. Značení k upevnění na stěnu, výstrčky, závěsné systémy , stojanová řešení.


A jejich nekonečné kombinace. Při výběru vhodného systému Vám můžeme pomoci prezentací vzorků jednotlivých provedení. Vyrábíme i různé atypické orientační systémy , vyráběné z plastu, plexiskla, skla, dřeva, kovu.


Systémy pro orientaci vyžadují maximální ohled na jasné a přehledné sdělení.

Zabýváme se výrobou orientačních systémů budov jak pro interiéry, tak i pro exteriéry. Při realizaci orientačních tabulí či ukazatelů dbáme na součinnost s danou firemní grafickou identitou. Je důležité, aby uživatelé našli značku bez velkého úsilí.


Toho lze dosáhnout nejen aplikací hodně barev a velikostí, ale také (a především) umístěním nápisu do prostoru. Ukažte svým zákazníkům tu správnou cestu. S orientačním systémem nezabloudí. Využijete na výstavách, v restauracích, hotelech i veletrzích. Náš orientační systém je kvalitní a má bohaté možnosti využití.


Vyrábíme orientační systémy jak pro samostatné kanceláře, tak pro celé administrativní budovy včetně venkovních směrových značení. Nabídneme Vám jak systémy standardní, tak originálně řešené systémy šité přímo na míru. Samozřejmostí je kompletní dodávka od návrhu po montáž.


Potřebujete nasměrovat lidi? Nabízíme informační systémy budov Insertz, Slatz a Slim Slatz. Vyrábíme směrové štíty, cedule s názvy, cedule na dveře, propagační štítky, orientační tabule a další.


Nabízíme typizovené hliníkové orientační systémy i na míru vyrobená originální řešení. Sklo, hliník, plast, Dibon řezaná grafika, tisk, gravírování - na orientačních systémech se dá skutečně vyřádit. Druhy konstrukčních systémů budov.


Na základě umístění konstrukčních částí druhu DP DPa DPv požárně dělících a nosných konstrukcích zajišťujících stabilitu objektu nebo jeho částí je definován konstrukční systém objektu z požárního hlediska (Obrázek 5).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky