úterý 21. června 2016

Chladící boxy na míru

Důležitá kritéria pro návrh a projekci je požadovaná teplota uvnitř prostoru, velikost boxu a také druh skladovaného zboží. Boxy jsou vhodné pro skladování potravin, farmaceutických a chemických výrobků ale i jiného zboží. Při montáži je nutno vyloučit tepelné mosty veškerých spojů.


Boxy vestavěné i kontejnerové Možná realizace na klíč včetně dodání a montáže chladících technologií. Realizace střešních konstrukcí Projekt, střešní konstrukce, tepelná izolace, střešní krytina.

Na základě vašich potřeb vám zdarma vypracujeme cenovou nabídku. Co všechno vám přináší zakázková výroba chladicích boxů. Přizpůsobíme se vašim požadavkům a navrhneme řešení na míru. Chladicí boxy , Mrazicí boxy. Nabízíme kvalitní mrazicí boxy s trvanlivým, na míru vyhotoveným designem a dodávkou do konkrétních míst.


IBO CZ Lovec nabízí špičkové chladící boxy určené pro uložení zvěře na místě prodeje a pro přímý prodej. Naše firma Chlazení Špaček, s.

Dle přání a požadavků zákazníka realizujeme řešení chladících a mrazících boxů v nejrůznějším provedení. Vítáme Vás ve firmě BRATŘI HORÁKOVÉ s. Tradiční český výrobce chladících zařízení a chladících boxů. Jsme flexibilním evropským dodavatelem širokého sortimentu izolačních prostor pro chladírenské i další aplikace, který poskytuje svým zákazníkům komplexní služby v nadstandardní kvalitě. Boxy přímo na míru poskytují tolik místa, kolik potřebujete. POZOR: Jako provozovatel zařízení musíte vést evidenční knihu a provádět kontrolu těsnosti.


Jinak se vystavujete vysoké pokutě. Stavba chladících a mrazících boxů patří mezi stěžejní odvětví naší činnosti. Jsme schopni navrhnout chladící nebo mrazící box na míru každému zákazníkovi. Naši spokojení zákazníci jsou napříč celým spektrem využití. Námi navrhované zařízení pro chladící a mrazící boxy navrhujeme na míru Vašemu požadavku.


Moderní boxy jsou řešeny sestavením z kvalitních PUR panelů o potřebné tloušťce, dále agregát ( kondenzační jednotka), vnitřního výparníku, řídícího rozvaděče, které jsou mezi sebou elektricky a chladírenským CU potrubím propojeny. Možnost vyrobit regály, vitríny a další vybavení prodejen a skladů na míru. Nabízíme velkou variabilitu rozměrů, u regálů libovolný počet polic a možnost rozšiřovat stávající sestavy, doplňovat další pole nebo regálová patra.


Na přání je možno dodat boxy v provedení z korozivzdorného plechu, z bíle lakovaného hliníkového plechu nebo kombinovat výše uvedené materiály. Speciální spojovací systém na bázi excentrických zámků umožňuje přesnou a rychlou montáž a zaručuje pevnost izolační skříně.

Typizované chladící a mrazící boxy. Boxy lze zakoupit s agregátem i bez něj. V případě zájmu Vám velice rádi naceníme dodání i montáž. Také instalujeme chladící i mrazící boxy na míru z PUR panelů.


Realizuje jak kompletní potravinářské provozy, výrobní haly, skladové a logistické areály tak i dodává jednotlivé komponenty chladících a mrazících boxů. Stejně tak vám chladicí místnost vyprojektujeme přesně na míru dle vašich potřeb. Nemusíte se bát, že bychom vaše požadavky nesplnilo, jelikož máme zkušenosti i se stísněnými prostory, jako jsou například klenbové sklepy.


Následně vám jej dovezeme, namontujeme a ukážeme vám jak s boxem pracovat. Zmrazovače krevní plazmy a biologických materiálů, krevní banky, chladící a mrazicí boxy na úschovu krevní plazmy, chladící a mrazicí boxy pro patologie, lyofilizace biologických produktů, zařízení pro frakcionaci krve a spousty dalších zařízení pro chlazení a mražení materiálů používaných ve zdravotnictví. Kontaktujte nás a svěřte výrobu Vašeho trezoru do našich rukou. Vyrobíme Vám trezor přesně na míru dle Vašich požadavků.


Potřebujete vnitřní osvětlení v trezoru? Máte drahé cennosti a požadujete, aby byly uloženy jako v bavlnce? Uvažujete o napojení trezoru na PCO a nikde jste nenašli výrobce, který to dokáže?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky