pátek 10. června 2016

Vsakovací koš

Free Shipping Available. Looking For Sexy Monokini? Vsakovací systém obsahuje vsakovací boxy, které se umisťují do země. Tím se vytváří obrovské prostory pro dešťovou vodu.


Systém bodů se spojuje dohromady a můžete, vytvářet libovolné tvary a velikost. Celý box je obalen geotextilií a zasypaný zeminou. Vsakovací tunely Sběr a filtrace dešťových vod Sběrače dešťové vody Filtační koše a šachty. Nové vsakovací bloky jsou vyrobeny ze recyklovatelného polypropylénu a díky své konstrukci mají tyto bloky třikrát větší retenční objem než štěrkové lože.


Vsakovací blok garantuje díky své konstrukci tvořené unikátními sloupky extrémní nosnost. Při výšce zásypu 8mm je pojízdný i nákladními automobily 60t. Lze na sebe vrstvit i výškově, a to v modulu 4mm.


Pro spojení bloků doporučujeme použít spojky obj. Filtrační koš se umisťuje do nádrže na dešťovou vodu. Když chcete použití souborů cookies zakázat. Kdykoliv můžete změnit nastavení svého zařízení – používaného prohlížeče tak, aby soubory cookies odstraňoval nebo bránil jejich ukládání, pokud s jejich užitím nebudete výslovně souhlasit.


Nové technologie vsakovacích systémů řeší problém s nakládáním dešťové vody v místě srážek, čímž odlehčují kanalizačním stokám (možnost volby menšího průměru kanalizačního potrubí) a snižuje poplatky za odvod dešťových vod z vlastních pozemků. Bloky se skládají z těla, dna a dvou kusů zakončení. Spojují se jednoduše pomocí spojek a lze z nich vyskládat různé tvary a velikosti vsakovacího. Koš - slouží pro zachytávání nečistot, které by jinak vtékali z rýny do jímky. Vyčistí větvičky, listí a nečistoty do velikosti menší než půl milimetru.


Užitková voda se dá využít zejména pro zavlažování zahra trávníků a sportovišť. Nové šachty Vario 8flex jsou zabudované přímo ve vsakovací galerii a umožňují napojení všech vsakovacích bloků řady Eco Bloc. Dostačující vnitřní prostor šachty usnadňuje inspekci a čištění celé galerie. Sběrný filtrační koš na vodu se používá čištění dešťové vody od mechanických nečistot. Jak již název napovídá, ve sběrném koši filtru se zachytávají nečistoty v podobě listí či hrubého písku.


Při použití filtru na vodu máme jistotu, že se v nádrži akumuluje pouze čistá voda. Tento sběrný filtr dešťové vody je určen k umístění přímo do. Filtrašní síto lze jednoduše vytáhnout pomocí držáku a pročistit proudem tekoucí vody. Dešťovou vodu můžeme kromě venkovních aplikací, jako je zalévání zahrady či umývání auta, použít také uvnitř domu, a to zejména pro splachování WC a p. AS-Rigofill inspect bloky – rozm ěr 800x800x6mm 7. Je vhodný k zavěšení do šachtového nástavce.


V případě použití nádrže bez šachtového nástavce doporučujeme řešit filtraci jiným způsobem, a to již před zaústěním přítokového potrubí do nádrže. Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali, že i přes nouzový stav vyhlášený na území ČR jsme nadále v provozu, přijímáme i expedujeme objednávky. FILTRAČNÍ KOŠ Pro zachycení nečistot při vtoku dešťové vody do jímky slouží filtrační koš. Filtr je připraven pro připojení dimenze DN 100.


Predstavenie spoločnosti. Firma DR Unit je firma pôsobiaca v oblasti stavebníctva. Dlhoročné skúsenosti ľudí vo firme, pracovné nasadenie a jasná predstava o víziách firmy vyústila do výstavby polyfunkčného objektu v Grinave.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky