pondělí 27. června 2016

Hrnce pro indukční desku

Také máte stále méně času, ale více povinností? I drobná úspora času se počítá a co teprve taková znatelná úspora energie? Pořiďte si hrnce na indukci a věřte, že pocítíte rozdíl. Princip je ten, že elektrický proud prochází spirálami ve sporáku a vytváří elektromagnetické pole, které se díky indukčnímu.


Teplo nutné pro ohřev a vaření tak vzniká přímo ve dnu nádoby.

Existuje nějaký snadný způsob, jak zjistíte, zda je jsou vaše hrnce nebo pánve použitelné pro indukci? Pokud přiložíte ke dnu nádoby magnet a ten tam drží, dokáže indukční deska vaše nádobí zahřát. Případně hledejte na výrobku symbol indukce. Proto jsou indukční hrnce ideální pro milovníky těstovin.


Děláte často špagety, ravioli nebo třeba gnocchi? Tak víte, že rychlý ohřev vody vám celé vaření usnadní. Kratší ohřev znamená úsporu energie.

V čem jsou indukční hrnce speciální? Na indukční plotnu ale nemůžete použít každé hrnce. Hrnce na indukční desku , Extra-Nádobí. Základním kusem nádobí, po kterém se budeme dívat, bude samozřejmě klasický hrnec, nezbytný pro každodenní vaření.


Jaké nádobí pořídit pro indukční varnou desku ? Indukční varná deska Siemens EX675FEC1E. J estliže jste se stali čerstvými majiteli indukční varné desky (nebo o její koupi teprve přemýšlíte), jistě jste si již všimli, že na ní nefungují klasické hrnce. Orion Nerezová indukční podložka s odnímatelnou rukojetí 24cm. Mezi vařič a hrnec vložíte tuto indukční podložku a můžete vařit.


Objem hrnců se u jednotlivých sad liší, obvykle jsou v sadách k dostání hrnce objemu – litrů. Vybírejte si Sady nádobí podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Titanový hrnec na indukční varnou desku. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Pokud se magnet pevně přichytí, uvaříte v takovém nádobí na indukci bez problémů.


Pokud však magnet nedrží přesvědčivou silou, nákup si rozmyslete, i když je.

Hrnec s feromagnetickým dnem se pozná přiložením magnetu - pokud ke dnu přilne, je nádobí vhodné pro indukční desku. Není ale potřeba obcházet supermarkety a domácí potřeby s magnetem. Větší provedení na první pohled klasického hrnce. Kromě útrob pro vkládání pochutin disponuje speciální elektrickou částí.


Jde o samostatně fungující produkt, stačí jej připojit do elektrické sítě. Nevyžaduje tedy žádnou varnou desku a není jej možné vkládat ani do trouby. Elektrický hrnec má vlastní ohřev. Stačí podložku vložit mezi nádobu a vařič!


Prodej podložky realizujeme do. Proč si pořídit indukční varnou desku ? Na rozdíl od plynových hořáků nebo klasických elektrických desek pracuje na základě elektromagnetické indukce, kdy se umístěním nádoby na desku vytváří silné magnetické pole. Neohřívá se tak nejprve.


Pro velké hrnce , nebo plechy je zde Flex Zóna, určená pro všechny velikosti nádobí, jelikož hřeje pouze po celém obvodu daného nádobí. Deska nabízí stupňů výkonu a časovač až do minut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky