pátek 24. června 2016

Kufr na nářadí curver

Odolný plastový kufr na nářadí s vyjímatelným organizérem. Vhodný zejména na nářadí a montážní materiál. Víko je uzavíratelné pomocí kovových klipsů. Snadná manipulace pomocí plastového madla nebo textilního popruhu zavěšeného za kovová oka.


Kufr na nářadí curver

Kufr na nářadí HEROBOX PREMIUM Kufr na nářadí HEROBOX PREMIUM od značky Curver. Ať už preferujete plastový kufr na nářadí nebo koženou brašnu, vždy si u nás vyberete ten správný organizér na vaše nářadí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Mějte své nářadí v dílně přehledně uspořádané a noste ho pohodlně a bezpečně i do práce. Silné panty zabraňují otevření kufru a funkční přepážky zaručují dokonalý přehled nad nářadím. Vysoce odolný a pevný materiál je zárukou dlouhé životnosti a spolehlivosti. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kufry a pořadače na nářadí.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dvojitý mobilní kufr z odolného plastu k uskladnění nářadí a dalších dílenských potřeb. Odnímatelné kufry, organizéry ve víku a výsuvné kryté boxy. Dokonalým řešením pro kažkého, kdo chceuspořádat svou dílnu.


Objemný plastový kufrna nářadí disponuje pohodlnou pogumovanou rukojetí, která usnadňuje přenášení. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. CURVER PREMIUM M kufr na nářadí – srovnání cen na internetu. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup.


Prostorný kufr na nářadí od značky Curver. Kufřík má dva chytré organizéry na drobnosti, pevné odnosové ucho a přezku. Komfortně se s nimi manipuluje a jsou praktickými pomocníky.


Kufr má funkční přepážky a silné panty, které zabraňují nechtěnému otevření skříňky. Ocení je každý profesionál i kutil. Máme opravdu pestrý výběr spousty kvalitních kufrů na nářadí v různých provedeních. Praktický kufr vám umožní uložit veškeré drobné předměty, tento úkol usnadňuje především praktický podnos, který se nachází uvnitř. Box Herobox má držadla, na které lze připevnit popruh usnadňující přenášení.


V Superdiskontu je pro vás máme v různých velikostech a mnoha provedeních. Vyberte si ten svůj kufr na nářadí , před svými zákazníky budete působit profesionálně a práce vám půjde skvěle od ruky. Má dva oddělitelné organizéry ve víku, šuplíček na drobnosti a pogumovanou rukojeť. KETER kufr na nářadí 48x17x38cm TECHNICIAN BOX.


Praktický a objemný kufr umožní uložit veškeré drobné předměty, tento úkol usnadňuje především praktický podnos, který se nachází uvnitř. Pro uložení drobných předmětů jsou na víku kufru umístěny dva úložné prostory. Uvnitř kufru je vyjímatelný nosič na drobnosti.


Kufr se uzavírá pomocí plastového uzávěru. Známe to všichni, nářadí se ztrácí a ztrácí. Co takhle mu přidat řád a své místo?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky