čtvrtek 2. června 2016

Guzzanti gz 38

Pre bezpečnosť potravín chladnička obsahuje kontrolky signalizujúce ohrev alebo chladenie. Napájanie chladničky je možné pomocou klasickej elektrickej zásuvky 2V, alebo možno využiť V autozásuvku. Veškeré informace o produktu. Guzzanti GZ ohreje vaše potraviny až na teplotu °C.


Guzzanti gz 38

Je vybaven kolečky a teleskopickým madlem pro snadnou manipulaci. Jednoduše zapojíte do 12V zásuvky cigaretového zapalovače v automobilu, či obytném přívěsu. Napájení je možné přes autozásuvku (V) a rovněž přes elektrickou síť na 2V. Kabel má délku dva metry.


Podívejte se na video od týmu O. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Odkazy na odborné recenzie. Free Shipping Available. Kompletné informácie k výberu.


Celkový vnitřní objem chladničky je l. Kvalitní izolace a těsnění zajistí dokonalé chlazení až o °C pod okolní teplotu. Ohřívání je možné až do teploty °C. Autochladničku teda využijeme nielen v aute, ale aj v obytnom.


Všetky informácie o produkte. Je rozdelená na zóny, pre biele a pre červené víno. Teplotu je možné nastaviť zvlášť pre každú zónu. Aktuálna teplota je zobrazená na oddelených displejoch.


Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda. Pozrite si skúsenosti ostatných, spotrebiteľský test a naše hodnotenie. Pasiūlymų Akcijos, atsiliepimai Surask pigiau ir sutaupyk! Termoelektrická autochladnička, ktorá.


Kvalitná izolácia a tesnenie zaistí dokonalé chladenie až o 20°C pod okolitú teplotu. Ohrievanie je možné až do teploty 55°C. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


Přístroj má stabilní chlazení, díky kompresoru a eko chladivu R600a. Kromě chladícího rozsahu od –18°C nabízí vinotéka i režim pro bílé a červené víno. Domácí spotřebiče - Shoppin. Ideális kirándulások, kempingezések vagy nyaralások alkalmával, hiszen nem csak a hűtés, hanem az étel melegen tartására is alkalmas. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Technologie chlazení je bez použití kompresoru či ventilátoru, s využitím hliníkových článků. Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Vynechat z LightBoxu Termochladnička. Je vaše mrazící kapacita na ledové kostky nedostačující?


Guzzanti gz 38

Nabidne vam programu vc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky