čtvrtek 9. června 2016

Šicí stroj kůže

Universální šicí stroj na čalounictví a šití kůže. Určeno pro těžké materiály. Jednojehlový plochý čalounický šicí stroj s ponorným a patkovým podáváním, odstřihem a odhazovačem nití, prog. Ideální pro šití všech druhů čalounických materiálů, kůže , koženky, kabelek.


Pro šicí a čalounické dílny. Ideální šicí stroj pro šití čalounických materiálů - kůže , koženky, usně.

Pro výrobu čalounění a galanterie. Jednoduché ovládání a velký pracovní prostor. Pokud se vám nechce číst a hledat, doporučujeme nej. Typy šicích strojů podle ovládání.


Základním typem je mechanický šicí stroj a elektronický šicí stroj (elektrický šicí stroj ). Prodáváme šicí stroje , vyšívací stroje , žehličky a řezací techniku vhodné pro krejčovství, šicí dílny a módní salony, ale také pro domácnosti a speciálně ženy, které si oblíbily patchwork a quilting. Tento šicí stroj je doplňkem ke klasickému šicímu stroji. Není možné ho používat samostatně, protože má jen omezené funkce.


Hlavním úkolem overlocku je profesionální začištění švů, kterému pomáhá i automatický ořez.

Pokud tedy chcete šicí stroj s ořezem látky, pravděpodobně se budete dívat po tomto typu. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Stroje nové, ale i repasované. Rádi s vámi probereme vaši představu, navrhneme nejvhodnější řešení a zajistíme montáž přímo ve vaší provozovně. Následný servis je pak.


Husqvarna Viking Jade 35. LADA, to je tradice stará více jak 1let, vyzkoušená generacemi. Naše šicí stroje , to je osvědčená kvalita, prodloužená záruka a kvalitní servis. Lada si získaly srdce mnoha švadlen po celé evropě, díky své kvalitě a moderní konstrukci , ale i prvotřídním servisem.


Vyberte si co potřebujete z 8aktuálních inzerátů Šicí stroj. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Katalog jehel pro domácí šicí stroje ke stažení zde Jak vybírat jehly pro domácí šicí stroje Jistě jste si již několikrát kladli otázku, jak vybrat jehly pro domácí šicí stroj. Nákupem šicího stroje v našem e-shopu získáte kvalitní šicí stroj od firmy, která má více jak dvacet let zkušeností s prodejem a opravami domácích a průmyslových šicích strojů. Janome Vám dokáží splnit Vaše představy při šití přikrývek, přehozů, záclon, povlečení, polštářů a třeba ubrusů.


Na všechny šicí stroje zajišťujeme záruční i pozáruční servis. První šicí stroj byl ručně vyrobený a navržený pro šití kůže ve výrobě obuvi. Vše pro průmysl a domácnost.


Kategorie Šicí stroje - bazar.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Vybírejte z 2inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Na stroji lze regulovat délku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky