čtvrtek 16. června 2016

Závěsná police

Když nevíte, kam s tím, odložte to na polici. U nás najdete stovky poliček na zeď, rohových polic nebo nástěnných regálů za skvělou cenu. Bílé police , dubové poličky, police z masivu i spoustu dalších produktů nakoupíte na FAVI. Máme police různých stylů, koordinovaných se zbytkem našeho nábytku, a různých velikostí.


Některé police si navíc můžete seříznout na délku, jakou potřebujete, a police se vám tak vejde, kamkoliv budete. Všechny typy nástěnných polic a regálů za skvělou cenu nakoupíte na FAVI.

Vytvořte si na zdech praktický úložný prostor. Nástěnné i regálové police a poličky. Porovnávač nábytku z mnoha obchodů. Vybírejte police podle ceny, stylu a barvy. Police na zeď nebo na stěnu.


Tisíce poliček pro porovnání. Dekorační závěsná police. Atraktivní, moderní design. Vhodná pro umístění dekorací, CD.

Materiál lamino, polymerová folie. Dodáváno v demontovaném stavu. Závěsná police Kity je součástí rozsáhlé řady dětského nábytku Kity. K dostání je ve čtyřech barevných kombinacích. Základním dekorem nábytkové řady Kity je dub sonoma doplněný barvami bílá, modrá nebo fialová.


Ušetříte tak místo na podlaze. Umístit ji můžete například nad psací stůl místo malé komody. Tato nástěnná police se stane ústředním prvkem každého pokoje.


Díky svému neviditelnému upevňovacímu systému se dá tato police snadno zavěsit a slouží jako perfektní místo k ukládání předmětů jako jsou ocenění, knihy, sběratelské předměty, dekorace apod. Popis závěsné poličky ke skleníku Uranus. U všech výrobků jsme přímými dovozci do ČR. Na police můžete ukládat knihy, fotky, drobné dekorační předměty nebo sbírku CD.


Nabízíme nástěnné police s osvětlením, ale také police na knihy nebo klasické police do skříně. Originální komponent ze sestavy Verin. Kolekce Verin nabízí inspirativní výběr komponentů, které nesmí chybět v žádném moderním interiéru. Tento produkt má ještě variace!


Závěsná rohová police vyrobená z vrbového proutí, vyztužená dřevěnou kostrou. Je možné si doobjenat další komponenty a vytvořit si tak vlastní sestavu. Klikněte zde pro zobrazení dalších komponentů: Komponenty STRAKOŠ C.

Děkujeme za registraci Svou registraci potvrdíte kliknutím na odkaz v e-mailu, který vám byl právě zaslán. Pokud od nás e-mail neobdržíte do minut, podívejte se prosím do složky spam nebo hromadná pošta. Popis Proutěná závěsná police ve dvoubarevném provedení, kde převažuje bílá barva, se hodí na zdi koupelen i předsíní. Získáte nový prostor pro ukládání věcí a vaše zeď bude působit útulněji. Detail produktu Do obchodu.


Kč Bílá rohová nástěnná police Homitis R. Moderní a stylové nástěnné police na prodej za super cenu. Koupíte online v eshopu Mobelix. Chromovaná, nástěnná, 19x12x7. U vás doma do pracovních dnů Dostupnost v dalších prodejnách kika.


Do nákupního košíku Na nákupní seznam. Systém Cezar je vyroben z kvalitní laminátové dřevotřísky. Kolekci Cezar nabízíme v oblíbeném odstínu sonoma. Velké množství jednotlivých dílů Vám umožní si sestavit svou ložnici nebo obývací pokoj podle svých.


Nábytek je v barevném provedení višeň primavera. Ideální pro uložení menších dekoračních věcí, které chcete mít stále na očích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky