pondělí 6. června 2016

Závěsná digestoř

Závěsná digestoř pod skříňku od výrobců Faber, Cata a Empire. Díky kompaktním rozměrům lze závěsné odsavače par snadno namontovat ke každé kuchyňské lince. Jedná se o odsavač par plochého obdélníkového tvaru, který se obvykle umisťuje pod závěsnou skříňku kuchyňské linky.


Nerezová závěsná digestoř. Vyrobeno v ČR z potravinářské nerezy AISI 304. Celonerezové provedení.

Včetně tukových lamelových filtrů, vyústění a odtokového žlábku s výpustným ventilem. Ventilátor není součástí dodávky. Rozměry digestoří Vám upravíme, dle Vašeho přání, přímo na míru bez příplatku. Klasický odsavač par Bosch.


Odsavače par Bosch podstupují náročné testy za pomoci aerosolu, které potvrzují spolehlivou odolnost digestoří vůči rzi. Na vrcholu výkonu: digestoř Klarstein Montblanc spolehlivě a rychle odstraňuje výpary při vaření. Příkon motoru 1W doplňují tři výkonové stupně ventilátoru se sací silou 6m³ výparů za hodinu.


Proto v kuchyni vždy vládne.

Filtry a výpustný kohout jsou součástí digestoře. Světlo dle výběru zákazníka - nerezové světlo nebo plastové světlo do 60° - za. Pokud odtahové potrubí povede rovnou ven, je potřeba, aby digestoř měla zpětnou klapku.


Ta zabraňuje vstupu studeného vzduchu z venku dovnitř kuchyně. Oproti tomu recirkulační digestoře vzduch přes několik filtrů pročistí a vrací jej zpět do místnosti. Vařte bez všudypřítomné páry a nepříjemných pachů. U nás najdete digestoř doslova nad každý sporák a do všech kuchyní - včetně ostrůvkových nebo výsuvných digestoří.


Vybírejte ze stovek produktů pohodlně na jednom místě - na FAVI. Tento pomocník jim totiž pomáhá vytvořit při vaření dokonale komfortní prostředí – stará se o rychlé a efektivní odstranění všech par a pachů, které při přípravě pokrmů zákonitě vznikají. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Check Out With Used on eBay. Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available. Dále je digestoř vybavena ukazatelem znečištění filtru, halogenovým osvětlením nebo kovovým filtrem proti mastnotám.


PMN - Výroba nerezového zařízení s. Kuchyňské horní skříňky.

Digestoř spadá do energetické. Nástěnná digestoř v celonerezovém provedení. Zákazník upřesní umístění a průměr vyústění odtahu, nemá vliv na cenu.


Závěsná , gastronomická digestoř s výměnnými tukovými filtry, vyrobená z nerezové oceli. Zajistí lepší pracovní prostředí a zvýší hygienickou úroveň vaší provozovny. Pro přímý odvod par je ideální závěsná digestoř. Kombinuje vysoký tah s praktickými doplňujícími funkcemi jako je regulace výkonu, tukové filtry a přímé.


Jednou z nejoblíbenějších ingrediencí při vaření je čistý vzduch. Jeho téměř neomezený přísun vám zaručí výkonná digestoře, neboli odsavač par. Vařte, pečte, smažte či ohřívejte bez zbytečného zápachu. Podívejte se na výrobky v akci a ušetřete při nákupu díky AkcniCeny.


Nejpoužívanější je broušený nerezový plech opatřen fólií (potravinářská nerez AISI304) nebo měď (Cu) a to.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky