středa 1. června 2016

Kvalitní ručníky a osušky

Kvalitní ručníky a osušky

Kvalitní ručníky a osušky Objevte naši širokou nabídku ručníků a osušek a vyberte si podle svého vkusu. Nabízíme velkou škálu produktů, ať už hledáte klasický ručník do dílny nebo luxusní bambusový ručník do Vaší koupelny. Veškeré luxusní osušky , ručníky a župany máme v naší kamenné prodejně skladem v Praze - Kobylisích.


Kvalitní ručníky a osušky

Kvalitní froté ručníky a osušky vynikají svou hebkostí, velkou savostí, dlouhou životností a minimálním množstvím prachových chomáčků. V naší nabídce najdete luxusní ručníky a osušky z mikro bavlny, vysoce savé bambusové ručníky a osušky a také velmi praktické ručníky a osušky z česané bavlny. Nejen pro Váš útulný domov nabízíme široký sortiment ručníků, osušek, velké saunové osušky i kilt, heboučké župany, plážové osušky , koupelnové předložky i kuchyňské textilie.


Kouzlo změny čas od času láká každého z nás. Změňte vzhled vaší koupelny velice jednoduše pomocí nových barevných ručníků. Připravili jsme pro vás velkou nabídku ručníků a osušek v různých barvách, které užijete ve vlastní koupelně i na cestách, v sauně nebo u bazénu. Kvalitní osušky , které použijete doma v koupelně, v sauně nebo u bazénu.


Změnou textilních doplňků podtrhnete moderní vzhled vaší koupelny velmi rychle a jednoduše. Osušky v naší nabídce můžete kombinovat s ručníky ve stejném designu. Tyto ručníky jsou vyráběny za pomoci nových technologií. Jednotlivé smyčky froté jsou tvořeny z mnoha vláken kvalitní příze a díky tomu je dosažena vysoká savost, rychlé sušení a hebkost.


Takové jsou ručníky , které vám chceme v e-shopu Soft Cotton představit. Díky pestré škále barev si vhodný ručník do koupelny vybere vskutku každý, i ten nejnáročnější zákazník. Zdokonalte si i svoji koupelnu - s našimi pestrobarevnými ručníky a osuškami jí dodáte šmrnc! V naší nabídce objevíte nejen klasické bavlněné froté ručníky , ale i unikátní bambusové ručníky a osušky. Můžete vybírat z nepřeberného množství barev i vzorů, a stejně tak velikostí.


Ručníky BAMBOO SOFT, BAMBOO PLUS a MODAL SOFT oceníte pro výjimečnou měkkost mikrobavlny v kombinaci s bambusem nebo modalem, vynikají svou mimořádnou savostí. Osušky řady SOFT zaujmou svou vyšší gramáží a jemným dotykem 1 mikrobavlny, objemné smyčky ručníku Vás dokonale osuší. Jak poznat kvalitní ručníky a osušky ? Prvním a zásadním faktorem, jak poznat kvalitní ručník, je samotná cena.


Pokud je cena ručníku ve srovnání s ostatními nabídkami příliš nízká, bude se v jednat o nekvalitní ručník. Dalším poznávacím faktorem je složení a gramáž ručníku. Rozměry ale s kvalitou a materiálem nijak nesouvisí, proto pro výběr osušky platí stejná pravidla jako pro výběr ručníku. Kvalita se pozná podle gramáže a hustoty vláken.


Představujeme nabídku vysoce kvalitních ručníků a osušek, vyrobených z oblíbeného froté materiálu. Okraje ručníků a osušek jsou začištěny pevným švem. Mezi základní vlastnosti těchto ručníků patří nepochybně jejich pevnost, ale i hebkost při dotyku s pokožkou. Součástí naší nabídky jsou i pevné hotelové ručníky s nižší smyčkou a hustou tkaninou.


Nezáleží na tom, zda je použijete po náročném dni, ranní sprše nebo jen po umytí obličeje, vždy budete příjemně překvapeni jejich savostí a hebkostí na dotek. V kategorii froté naleznete osušky a ručníky vysoké kvality v různých barvách, různých velikostí a se zajímavým designem. Potřebujete rychleschnoucí ručník, bambusové ručníky , froté ručníky nebo ručník z mikrovlákna? Nabízíme kvalitní ručníky a osušky do práce i do vaší koupelny v mnoha barevných provedeních. Nabízíme ručníky , do dílny a na zahradu, vyrobené tak, aby byly odolné a praktické.


Kvalitní ručníky a osušky

Za kvalitní se považují ručníky s gramáží okolo pěti set gramů na metr čtvereční, zpravidla se setkáte s intervalem 4až 550. Jestliže na nich budou uvedené poloviční hodnoty, raději se mu vyhněte. Stejně tak je dobré nebrat takové, kde žádný údaj nenajdete.


Kvalitní a luxusní osušky vyrobené z mikrovlákna, froté, bambusu, modalu nebo organické z bio bavlny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky