úterý 14. června 2016

Opravy praček whirlpool praha 4

Nejdéle do druhého dne a vždy ihned u Vás na místě. Na vykonanou opravu vydávám doklad s vyznačenou plnou zárukou a pro důchodce uplatňuji slevu na práci. SERVIS PRAČEK V PRAZE AEG, ELECTROLUX, WHIRLPOOL , ZANUSSI.


LAVAMAT, GORENJE, IGNIS. Provádíme pozáruční servis a opravy praček , myček a sušiček. Telefonicky s vámi domluvíme termín opravy tak, aby Vaše pračka byla opravena v co nejkratší době a dle Vašich časových možností.


Na provedenou opravu vždy vystavíme doklad. Při předložení tohoto dokladu při naší příští návštěvě u Vás Vám bude. Pračky opravujeme v Praze už let. Opravujeme pračky všech značek. Máme bohaté zkušenosti se servisem bílé techniky a nabízíme příznivé ceny oprav, pračky, myčky, sušičky, trouby, varné desky, mikrovlnky.


Praha a okolí od 50kč. Co potřebujete vědět při objednání opravy nebo náhradního dílu Aby bylo možno provést opravu rychle a kvalitně, je nutné vždy znát údaje nezbytné pro provedení opravy nebo pro objednání potřebného náhradního dílu. Free Shipping Available. Vítejte na stránkách specializovaného servisního technika pozáručních myček nádobí.


Možnost online objednání. Na spotřebiče pro domácnost je záruka v délce měsíců od data prodeje. Máte rozbitou pračku či jiný elektrický spotřebič. OPRAVY PRAČEK , MYČEK A SPORÁKŮ.


Ve složitějších případech je po dohodě se zákazníkem možná oprava dílenská. Nejčastěji se jedná o závady vykazující nepravidelnost. Zákazník je dopředu vždy seznámen s předběžnou. Pracovní den předem odpoledne upřesňujeme rozmezí dvou hodin, kdy přijede technik a je třeba zůstat doma.


Zajišťujeme zapůjčení náhradní pračky. Prodej praček , myček a lednic a elektrospotřebičů pro domácnost. Elektroservis - Podlipný,. Nabízíme opravy praček , myček, chladniček, mrazniček a dalších domácích a kuchyňských spotřebičů. Poskytujeme odborné opravy přímo v bytě u zákazníka bez odvážení, disponujeme velkým množstvím dílů skladem a našimi přednostmi jsou rychlá realizace oprav a nízké ceny.


Již se Vám nevyplatí oprava staré myčky nádobí a uvažujete o koupi nové? Nákupem novějšího modelu myčky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. Používám ji kolem 13ti let a žádnou závadu neměla. Dobrý den , děkuji za poptávku.


Vzhledem ke stáří pračky by měla být závada v uhlících či řemenu. Myčky volně stojící i myčky vestavné. Whirlpool ,přestala ždímat. Pro servis myček nádobí používáme pouze kvalitní náhradní díly. Pozáruční servis a opravy praček.


Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky