úterý 4. prosince 2018

Vodivý gel

Wide Selection Of Heel Products, Free PP Available - Buy Online Now! Můžeme použít se všemi druhy ultrazvuku včetně kavitace, s galvanickou žehličkou při střídavém použit. For your information that your personal data collected through the contact form will be processed by QUIRUME S. Zakoupit si můžete sérum proti celulitě, uklidňující gel po depilaci nebo fólii na zábaly.


S našimi výrobky si snadno připravíte parafínový zábal na ruce. Mezi oblíbené přípravky patří také vodivý gel , který máme v několika variantách. Základní vodivý kontaktní gel pro kosmetické ultrazvukové ošetření je nutný při práci s ultrazvukovými přístroji, aby ultrazvukové vlny pronikaly do kůže. Gel je možno kombinovat také s dalšími aktivními látkami, kterými lze docílit specifických účinků na pokožce.


Vodivý gel Ryor Professional 250ml. Elektrogel Mystim je vodivý gel vhodný pod všechny typy plošných elektrod na pokožku. Doktor Bio Sono gel 5L SONOgel je vysoce vodivý pomocný gel pro ultrazvukové terapie, který se aplikuje na části těla nebo sondy před vyšetřením a zajišťuje dlouhotrvající klouzavost sondy. Přípravek neobsahuje alkohol a díky svému jemnému složení nevykazuje žádné negativní vlastnosti na pokožku ani zařízení.


Popis produktu: Ryor professional skin care vodivý gel. Jedná se o základní vodivý kontaktní gel pro kosmetické ultrazvukové ošetření. Je nutný při práci s ultrazvukovými přístroji, aby ultrazvukové vlny pronikaly do kůže. Tento vodivý kontaktní gel zaručí pronikání ultrazvukových vln do pokožky.


Při výživě pleti použijete nejprve gel s kyselinou. Velmi účinný pro přenos ultrazvuku, nedráždí pokožku. Vynikající gel , slovenský výrobek. Výrobek není určen k čištění pleti pomocí ultrazvukové špachtle a galvanické žehličky. S elektrosexem teprve začínám a zajímalo mě, jestli vodivý gel zlepší celkový prožitek.


Vodivý gel

Bála jsem se, že elektrody moc nevydrží a chtěla jsem gel použít, aby vydržely déle. Gel je v bílé tubě s modrým a růžovým nápisem, vypadá jako nějaká mastička z lékárny. Indiferentný – vodivý gél 6ml Indiferentný – vodivý gél 6ml. Neutrálny, nedráždivý gél používaný pri vyšetreniach ultrazvukom alebo ako lubrikant, sklzný gél.


Obsahuje vysoký obsah přírodních extraktů, bioaktivních látek, antioxidantů, vitamínů a minerálů, lehce se vstřebává, podporuje detoxikaci a obnovuje přirozenou krásu pokožky. Použití na ruční nebo přístrojovou aplikaci. Day cream – vital care 4ml. Cleansing tonic – anti age care 4ml.


Soft gommage – anti age care 4ml. Gel proti celulitíde Obsahuje kapsaicín obohatený o vitamín E , takže pri aplikácii väčšieho množstva a intenzívnej masáži, môže vyvolať pálivý pocit. Preto spočiatku používajte prístroj s menším množstvom gélu a trochou vody. Je určen pro všechny typy ultrazvukových přístrojů. Neutrální, nedráždivý gel využívaný při vyšetření ultrazvukem, nebo.


Aplikuje se přibližně v 1-2mm gelu, který neobsahuje soli, aldehydy, alkoholy, tuky a je hypoalergenní. Nepoužívejte na podrážděnou, poraněnou nebo nemocnou pokožku. Gel může způsobit podráždění a zarudnutí pokožky u osob přecitlivělých na konzervační látky. Vysoce vodivý pomocný gel pro ultrazvuková vyšetření nebo IPL terapie. Obsahuje přírodní bioaktivní látky, antioxidanty, vitamíny a minerály.


Dávkovač zajišťuje vysokou ochranu a snadnou manipulaci. Fox Womans Ranger Gel Glove jsou dlouhé dámské cyklistické rukavice se stahováním na zápěstí a 4-směrným stretchovým materiálem na hřbetu ruky. Jejich předností je speciální vodivý materiál umístěný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky