úterý 11. prosince 2018

Levne sudy na kvas

Levne sudy na kvas

Prodám plastové sudy , potravinářské, jednou použité, sudy jsou od česneku, je potřeba je vymýt. Pevné, kvalitní, vhodné na vodu, kvas , obilí, ovoce, zeleninu apod. Nové a použité sudy a ostatní druhy plastových nádob na skladování a přepravu tekutin, sypkých a kusových materiálů v průmyslu, zemědělství, v domácnostech a zahrádkářství.


Použití sudů zejména na kvas , rmut, víno, vodu, obilí, granule pro zvířata, odpady všeho druhu a hnojiva. Plastové sudy a barely na vodu, kvas či jiné kapalné látky Pokud potřebujete nové a spolehlivé plastové sudy a navíc levně, právě jste je nalezli. V katalogu našeho e-shopu ABstore. Vás, jak velké výrobky budete potřebovat.


Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu, plastové sudy na kvas , plastové sudy na víno, přepravní sudy , zahradní sudy , nádoby na vodu, kádě na vodu, kádě na zahradu, vinařské kádě, rybářské kádě, plastové barely, plastové konve. Uvedené sudy a kádě jsou skladem. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Inzeráty plastové sudy - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Plastové sudy nabízíme pro zahrádkářské účely, do potravinářského, případně do chemického, elektrotechnickém či automobilovém průmyslu. Dle typu použití se liší i nabídka, ve které máme sudy se šroubovacím či odnímacím víkem a sudy typu L-Ring (pevné víko, které nelze odendat). V nabídce máme nové i použité čisté sudy.


Vhodné pro potraviny, vodu, kvas i pevné hmoty. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní. Depot na sudy 2l, sudy - Prodloužená záruka na let. Depoty s integrovanou záchytnou vanou a pozinkovaným roštem. Prodáváme levně plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez.


Levne sudy na kvas

Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu, kvas , víno a jiné. Plastové sudy se šroubovacím víkem jsou vhodné ke skladování a přepravě sypkých, kusových a pastovitých hmot v chemickém,. Správné sudy na kvas jako základ V první řadě je zapotřebí mít doma správné sudy na kvas. Tradičně se už používají výhradně plastové.


Odolné plastové sudy vhodné na zahrádku pro sběr dešťové vody, pro uskladnění krmných směsí nebo jako nádoba na kvas. Vyrobeny z vysokohustotního polyethylenu HDPE. Plní dle norem ATEST pro styk s potravinami. Sud je vybaven šroubovacím víkem.


Ideální použití na kvas , obilí, voda atd. Použití - universální, kvas , hnojiva, obilí, voda ap. Zboží zařazeno v kategoriích SUDY - POUŽITÉ. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Výhodou suda na vodu je jednoduchá inštalácia a manipulácia. Sud na vodu umiestnite pod odkvap, prípadne k nemu pripojte zberač dažďovej vody.


Levne sudy na kvas

Sudy na vodu v e-shope HORNBACH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky