pátek 28. prosince 2018

Držák polic

Držáky na police nejsou jen nutností. Free Shipping Available. S pomocí vhodných policových držáků lze celkově sjednotit styl celé policové sestavy. Vybírejte z množství tvarů, barev a provedení a slaďte je s celým interiérem.


Profesionálním výrobcům nábytku, truhlářům a šikovným kutilům nabízíme kvalitní nosiče polic a také policové podpěry.

Seženete u nás také závěsné podpěrné konzole nebo úhelníky, v odlišných barevných odstínech a různých velikostech. Policové podpěry se liší i použitým materiálem a designovým provedením. Nabízíme police ze skla s odstínečiré, kouřové, mléčné, černé, modré. Máte možnost výběru z široké nabídky držáků skleněných polic.


Poličku umíme osadit nerezovým designovým zábradlíčkem. V nabídce máme police s velkou nosností pro velké zatížení vhodné například do obchodních prostor jako jsou bary, restaurace, kavárny. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Držák skleněných polic Simple Cube RAL stříbrná matná. Samonosné poličky se nasunují na předem připevněný neviditelný držák polic , který je součástí výrobku. Závěsné kování slouží ke snadnému uchycení skříněk na stěnu.


Umožňuje upravit polohu skříňky v případě, že vrták sklouzne a hmoždinky. Nástěnné police dokážou přeměnit prázdné stěny ve skvělé úložné prostory, které pojmou spoustu věcí. Máme police různých stylů, koordinovaných se zbytkem našeho nábytku, a různých velikostí. Některé police si navíc můžete seříznout na délku, jakou potřebujete, a police se vám tak vejde, kamkoliv budete.


Big Brands at Great Prices. Vyberte si u nás vaše nejoblíbenější produkty. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Díky tomuto držáku lze na Nosník-PRO a Nosník-DESIGN bezpečně připevnit dřevěnou, popř. Držák polic nasazovací, jednostranný (ks). Držák se jednoduše nasadí na nosník a police se k němu připevní malým vrutem.


Dodává se v balení kusů.

Okrasný držák police vyrobený z oceli, dlouhá životnost. Prodej designové konzole realizujeme po celé ČR. Hettich Nosník skleněných polic Sekura, mm, poniklovaný (0) Klíč staromosazný (0) Štítek na klíč staromosazný mm (0) Hettich Středový držák kulatých šatních tyčí průměr mm bílá (0) Hettich Seřizovací šroub Korrekt s úh. Skryté, Konzole, Tukana, Kolíky, Podpěry Nízké ceny. Nabízíme kvalitní a ověřené systémy pro zavěšení projektorů a dataprojektorů na strop nebo stěnu.


Popis a technické údaje Stěnový sklopný držák pro kola. Držák na kola na stěnu s policí, sklopný, antracit. Stropní držák na projektor je vhodný do větších místností a sálů, zvlášť v kombinaci s výsuvným (teleskopickým) mechanismem – budete ho však moci ovládat pouze dálkovým ovládáním. Nástěnný držák je vhodnější do malých konferenčních prostorů a na soukromé prezentace.


Koupelnové doplňky, které jednoduše přilepíte nebo uchytíte pomocí přísavek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky