pondělí 10. prosince 2018

Krimpovací kleště návod

Krimpovací kleště návod

Nastavitelný západkový mechanismus (5) umožňuje optimální nastavení síly stisku a tím zaručuje optimální krimpovací proces. Jak nakrimpovat UTP nebo STP kabel Viktor Ferus. Unsubscribe from Viktor Ferus? Dokonalý návod pro každého! TheMatesCraft 31views.


Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Krimpovací kleště mají čelisti přizpůsobené pro konkrétní typy konektorů. Návod na nacvaknutí koncovek RJ-na UTP kabel. I když je v obchodech k dostání celá řada různě dlouhých, předem nakrimpovaných kroucených dvojlinek, může se stát, že si nevyberete a budete nuceni si jeden takový kabel nakrimpovat samy. Kompletní návod jak zapojit menší nebo domácí počítačovou síť tu již byl, ale pokud by si někdo chtěl místo kabelů kupovaných vyrobit své, může mu ke zdárnému výsledku dopomoci tento návod.


Důvod je jasný - připravíte si otvory ve zdi pro kabel a následně, když si jej domů přinesete již s nakrimpovaným. Nářadí na strukturovanou kabeláž Nářadí na strukturovanou kabeláž skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Datacom, OEM, Gembird a dalších. CERTI LOOK“ jsou určeny pro AMP kontakty PLASTI-GRIP, PIDG, SOLISTRAND.


Rukojeť a nálepka příslušného nářadí je barevně kódována souhlasně s kódováním konektorů a koncovek ( viz tabulka – obr. č. orig. návod ). Pro dosažení dlouhé životnosti doporučujeme kleště udržovat čisté a zacházet s nimi jako s jinými precizními nástroji. Vyjmutí krimpovací vložky Removing the crimping insert (ill.


17) Zavřít krimpovací kleště. Close the crimping tool (ill. 18) Odšroubovat oba šrouby, dlouhý (S) a krátký (S1) a otevřít krimpovací nástroj (stisknout nadoraz a uvolnit).


Krimpovací kleště návod

Unscrew both the long S and the short Sscrew. Odizolovat vodič v délce půlky tlouštky kleští, a dutinku vložit do kleští tak, aby ta půlka čelistí co je blíže k sobě lisovala dutinku v místě kde je odizolovaný vodič, a půlka čelistí, které jsou dál od sebe, lisovala tu část konektoru s izolací. Jedná se o kovové pákové kleště s ráčnou, speciální čelisti jsou připevněny šrouby. Rukojeti jsou provedeny z modrého plastu, s černým gumovým změkčením v úchopové oblasti. Lze nastavit (asi) sílu stisku v šesti.


Eshop funguje bez omezení. Doporučujeme využívat platbu předem (převodem nebo kartou online) Více informací zde. Kleště STANDAR krimpovací , pro konektory RJstále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu.


Veškeré informace o produktu. Pokud chcete vytvořit iluzi plastického vzoru - stačí kleště vtlačit do hmoty a jemně je stisknout k. Hydraulické lisovací kleště na koncovky měděných a hliníkových kabelů - AHK300. Sada obsahuje krimpovací kleště , kabelová očka, ploché konektory, ukončovací dutinky, izolační pásku, vázací pásky na. Lisovací kleště - krimpovací.


MC či MC konektory Western najdete v našem shopu s ručním nářadím. Lidl nabízí v akci krimpovací kleště Powerfix PCZS 2Apro snadné stříhání, odizolování a lisování. Tyto kleště ale nejsou bezpodmínečně potřeba. Konektor RJUTP kabelu se dá vyměnit i bez těchto krimpovacích kleští.


Krimpovací kleště návod

Stačí i šroubovák a štípačky a ty má doma snad každý. Samozřejmě oprava není tak pohodlná a rychlá jako když máme k dispozici krimpovací kleště , ale proveditelná je. Tedy odpadá nutnost nákupu.


Vybírejte si Kleště lisovací podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky