středa 26. prosince 2018

Koupelnová skříňka rohová

Koupelnová rohová skříňka pod umyvadlo FINKA - šedá. Kolekce Finka má korpusy z lamina bílé barvy, čela jsou z MDF v. Kupte si skříňky do koupelny na jednom místě. Hledáte koupelnovou skříňku s umyvadlem, se zrcadlem nebo s košem?


A nezapomeňte se podívat, které koupelnové skříňky jsou v akci.

Získáte tak dostatek úložného prostoru třeba na ručníky. Skříňka s umyvadlem je oblíbená kombinace nábytku, kdy umyvadlo tvoří nedílnou část skříňky. Správně vybraná koupelnová skříňka rozšíří úložný prostor Vaší koupelny, zvýší míru útulnosti v koupelně a Vám tak zbyde prostor pro tu správnou relaxaci. Vše tak budete mít vždy na dosah ruky a prostředí koupelny tak dostane zcela jiný rozměr. Máme rádi nábytek, který dokáže plnit víc funkcí.


Naše zrcadlové skříňky do koupelny zajistí úložný prostor na všechny nezbytnosti, a zároveň poslouží jako zrcadlo. Nabízíme různé varianty včetně vysokých skříněk a otevřených polic. Zrcadlové skříňky do koupelny vybírejte online nebo v obchodním domě.

TemaHome Combi, šířka 2cm. Stačí si jen vybrat tu pravou. Problém s nedostatkem odkládacích ploch vyřeší tato rohová skříňka , do níž se perfektně vejde fén na vlasy a zásoby kosmetických přípravků. Do její horní části, kterou tvoří otevřená police, je možné umístit srolované ručníky nebo dekorace, které zútulní celou místnost.


Rohová skříňka pod umyvadlo. Chcete umístit umyvadlo do rohu? Ať hledáte malou nebo větší skříňku, u nás si vyberete koupelnovou skříňku pod umyvadlo přesně podle vašich představ. The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products. Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics.


Děkujeme za registraci Svou registraci potvrdíte kliknutím na odkaz v e-mailu, který vám byl právě zaslán. Pokud od nás e-mail neobdržíte do minut, podívejte se prosím do složky spam nebo hromadná pošta. Protože koupelnová skříňka ale obvykle nedostačuje pro uložení kosmetiky, hygienických potřeb, ručníků a dalších koupelnových doplňků, koupelnové skříňky se zpravidla kombinují. Proto je koupelnová skříňka často k dostání jako série nábytku – konec konců koupelnové skříňky by i vizuálně měly tvořit. Její velikost umožňuje její umístění přímo vedle zrcadla PROZRCK a docílit tak opticky vytvoření jednotné galerky.


Pouhým otočením dvířek získáte levou či pravou variantu. Ani atypické rohové umyvadlo tak nemusí zůstat bez koupelnové skříňky.

Závěsná spodní skříňka rohová. Skříňka je dodávána se druhy úchytek - hranaté a kulaté. Kombinace a volba je jen na Vás. Nově je skříňka z důvodu lepší manipulace dodávána v rozmontovaném stavu (Flat pack).


FINKA GRAY je elegantní provedení koupelny do každého moderního interiéru. Hezká sestava v nadčasovém designu okouzlí i nejnáročnějšího uživatele. Jednoduchá kombinace oblíbených barev jako bílá a šed. Jaký nábytek vybrat do koupelny? Vanu či sprchový kout už máte vybraný, teď ještě zbývá doladit zbytek.


Nově v sortimentu obklady a dlažby. Prohlédněte si náš sortiment vysokýc kuchyňských skříněk za skvělé ceny. Vybírejte z mnoha různých barev, výšek, šířek i hloubek.


Nabízíme také spoustu chytrých řešení pro vnitřní vybavení, takže uložit pánve, pytlíky s cereáliemi i všechno ostatní bude hračka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky