pátek 7. prosince 2018

Informační cedule

Jmenovky na dveře a schránky, firemní informační a výstražné cedule. Vše v provedení na hlinikových nebo plastových materiálech. Cedule jsou zkrátka nedílnou součástí našeho života. Asi nejčastěji můžeme cedule spatřit v rámci usnadnění orientace, k tomuto účelu slouží informační cedule.


Tyto cedule obvykle slouží jako označení sídla společnosti nebo provozovny.

Na výběr máte rovnou ze dvou druhů - pokud tedy nechcete. ZÁKAZ VJEZDU - informační cedule. Polepeno folií s životností cca let.


Cena informační tabule se odvíjí od částí, které můžeme zrealizovat i samostatně. Konstrukce infotabule Dřevěná konstrukce, kotvicí prvky, sendvičová informační deska včetně tisku od 12. Grafické práce Grafické práce, úprava a korektura textů, mapa, foto, příprava a zajištění tisku od 1. Firemní informační cedule , informace o sídle firmy.

Informační směrová cedule s 3D nápisem. Univerzita Pardubice, označení operačního programu. Všeobecná nemocnice Náchod (samolepicí nápis) 1a13Ak.


Minimální rozměr reklamní cedule není určen. Cedule vyrábíme pro exteriérové i interiérové použití. Vysoce odolné bezpečnostní tabulky, samolepky a bezpečnostní značení. Vyrobené sítotiskem a UV vytvrzovanými barvami, velmi odolnými proti vyblednutí i pošrábání.


Na zakázku vyrábíme bezpečnostní tabulky, samolepky, cedule až do rozměru x m. Zdroj dat Správa železniční dopravní cesty, státní organizace Aplikaci vyvíjí a technologie dodává CHAPS spol. Webové stránky provozované Správou železnic používají cookies, které umožňují zapamatovat si Vás a nabízet Vám relevantní obsah. Cedule slouží k označení hlavně dveří a stojánkové oboustranné cedulky jsou pro označení stolů a pro stolní použití. DŮLEŽITÁ TELEFONNÍ ČÍSLA - informační cedule. Rozdělujeme cedule na plastové a kompozitové (hliníkové).


Ve veřejně přístupných objektech je předepisují různé právní předpisy a nařízení. Týká se to i obchodů, firem a kanceláří. Největší možný rozměr cedule v jednom kuse je 305x2cm.

Vyrábíme cedule malých i velkých rozměrů. Na plastové a hliníkové reklamní cedule kašírujeme tištěnou grafiku na samolepicím vinylu, nebo řezanou samolepicí grafiku. Nejvhodnější provedení doporučíme. S různými cedulemi a tabulkami se setkáváme prakticky pořá některé nám radí, jiné přikazují nebo zakazují a všechny nás o něčem informují. Jsou různého druhu plastové, kovové a ty nejjednodušší jen papírové.


Mezi mnoha jinými mě nejvíce zaujaly ty, se kterými jsem se často setkával během výprav do. Naučné stezky i jednotlivé informační tabule, cyklostezky, zábavné interaktivní prvky pro děti nebo třeba piknikové stoly pro celé rodiny. V naší nabídce najdete jednoduché směrové ukazatele, i nejnovější trendy v oblasti turistiky - elektronické QR kódy pro chytré mobilní telefony. To vše na vysoké odborné i. Nová informační cedule. Nyní získáte informace o bitvě u Rakovníka přímo na historickém bojišti.


Mezinárodní den archeologie. Hodnocení produktu:. Na hlavní orientační a informační ceduli navazují na jednotlivých patrech další orientační a informační cedule – patrové a směrové. Určitě by měly obsahovat číslo patra, základní členění co se nachází vlevo a vpravo vč. Cedule , tabule, desky, panely se používají na místech, kde se nedá polepit podklad – např.


Vyrábí se v různých provedeních v závislosti na použitých materiálech a jejich kombinací. Reklamní tabule, cedule , desky, obrazy. Polepují se tištěnou grafikou většinou s laminací a používají se.


Povrch tabulky v provedení reflexním s certifikací pro dopravní značení a monomerické fólie pro běžné využití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky