čtvrtek 6. prosince 2018

Dřevěný sud na dešťovou vodu

Péče o sud na dešťovou vodu. I přesto, že si vyberete sud se silným pláštěm, nepodceňujte péči o něj. Ačkoli kvalitní sudy vydrží UV záření i změnu teplot, na zimu sud vypusťte a ukliďte ho. Voda by v něm neměla zmrznout.


Sud nestavte přímo na zem, ale využijte buď speciální podstavec, nebo alespoň cihly.

Krásný a praktický sud na dešťovou vodu se stane nejen praktickým pomocníkem, ale i ozdobou Vaší zahrady. Sud svým tvarem připomíná klasický dřevěný sud s kovovými obručemi. Moderní sud na dešťovou vodu o objemu 2l je skvělým doplňkem i pomocníkem na vaší zahradě.


Nádrž na vodu vyniká především odolností materiálu a možnosti napojení kohoutku. Sud 120l na dešťovou vodu. Hospodaření s dešťovou vodou.


Velký výběr nádrží na dešťovou vodu.

Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Dekorativní nádrže imitující dřevěný sud , kamennou zeď, amphora. Všechny informace o produktu Zavlažovač Gardena dřevěný sud na dešťovou vodu 8l, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Gardena dřevěný sud na dešťovou vodu 8l. Sud na dešťovou vodu Aquacan baby.


Tyto nádrže na vodu jsou skvělými pomocníky na zahradách pro zachycení dešťové vody z okapů a následné využití při zalévání Vaší zahrady. Materiál, ze kterého je sud na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě odolává venkovním vliv. Zásobník na dešťovou vodu. Ve stejném provedení nabízíme i další produkty, sud je tak součástí širší série výrobků a můžete je libovolně. Je k dispozici v pěti velikostech.


Sud umístíme pod okap nebo vedle něj a sbíráme dešťovku k zalévání rostlin. Přítok vody je možný buď otvorem na vrchu sudu, nebo můžeme udělat otvor na boku. Sud můžeme zvednout na podstavec. Jak opravit děravý sud na dešťovou vodu : Nalijte do něj asfalt.


Před samotným výběrem je nutné vědět, jak budete dešťovou vodu využívat. Pokud budete dešťovou vodou pouze zalévat a máte malou zahradu nebo například plánujete zachytávat vodu na chatě nebo chalupě, vystačíte si s menším sudem nebo barelem.

Speciální ochranné balení Objednejte on-line nyní! Dorian Dekor Navštivte naše dekoráterské studio. Sudy na vodu v e-shopu HORNBACH. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Představení sudů na dešťovou vodu a příslušenství z naší nabídky.


Nádrže na dešťovou vodu vyrobené z polyethylenu. Nádrže mají různé tvary a mohou mít na sobě patinu starého dřeva. Provedení nádrží je velmi elegantní s detailně vyrýsovanými letokruhy dřeva.


Síla stěny nádrže je cca mm. Plastová designová nádoba Barrica je ideální jako zásobník na dešťovou vodu. Okrasný a dekorativní vzhled skvěle doplní Vaši zahradu.


Rustikální design věrně napodobuje dřevěný sud. Postavte sud pod okap k chalupě, stodole či garáži a nechte přírodu dělat svou práci. Pro ochránění vody před napadáním nečistot si můžete dokoupit i víka ve stejné barvě.


Je uzpůsoben tak, aby z něj bylo možno odebírat vodu kohoutkem i hadicí. Je možné jej díky speciálnímu. Sada spojek pro sud na dešťovou vodu. Garantujeme předání zásilky přepravní společnosti do hodin od objednání.


Díky sudům lze využít dešťovou užitkovou vodu např. Zahradní sud na dešťovou vodu je vybaven otvorem pro kohoutek, ke snadnému vypouštění vody. Plastové zahradní sudy na dešťovou vodu o objemu 2litrů s výpustným kohoutkem jsou vyrobeny z PP materiálu.


Jednoduché řešení pro zachytávání dešť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky