čtvrtek 20. prosince 2018

Struhadlo na zelí

Struhadlo na zelí

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kvalitní struhadlo je nedílnou součástí vybavení kuchyně a tak struhadla nechybí ani v naší nabídce. Zcela jistě využijete i třítko na. Struhadlo na zelí nože plast bez šuplíku. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Je ideální pro domácí strouhání zelí.


V tomto článku: Krouhání salátu a zelí rukama Krouhání zelí a salátu na struhadle Krouhání zelí a salátu v robotu Reference. Natrhaný salát a nakrouhané zelí se často používají jako příloha k mexickým pokrmům, jako základ salátu coleslaw a mnoha jiných jídel. Připravit klasické tenké nudličky není těžké ani. Hodnocení produktu:. Dřevěné struhadlo na zelí ocelové nože.


Foglio Krouhač zelí břity. Kruhadlo na zelí 60cm, nože, dřev. Tento dřevěný krouhač na zelí má břity a je vhodným pomocníkem na krouhání domácího zelí , které je hotové během několika minut.


Hodí se i na krájení jiné zeleniny jako okurky, mrkve, celeru apod. Strúhadlo na halušky WESTMARK z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Strúhadlo možno umiestniť priamo na hrniec, vďaka čomu nebudete mať cesto okolo hrnca, ale priamo v hrnci. K lepšiemu výsledku vám tiež dopomôže plastová stierka, ktorá je súčasťou balenia.


Možno umiestniť na hrnce s priemere – cm. Velké struhadlo na zelí či salát je super pomocníkem do každé kuchyně. Díky kruhadlu snadno a rychle nakrouháte zelí na jemné proužky. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI KRUHADLA - potravinářský materiál - použití viz foto výše - na zelí , salát i brambory a jinou zeleninu - pohodlné držení - rychlá údržba – umývejte.


Posuvný jezdec usnadňuje krouhání a zajišťuje bezpečnou práci se struhadlem. Rám je z bukového dřeva, nože jsou nerezové. Vnitřní rozměr pohyblivého rámu je 17xcm. Podobné fráze na Sleviste. Elektrické struhadlo na zeleninu a zelí.


Struhadlo na zelí

Díky speciálním nástavcům elektrického struhadla na zeleninu a zelí není problém nastrouhat i jinak obtížně zpracovatelné potraviny. Nemusíte mi tedy v kuchyni i další speciální strouhač zelí apod. Naučte se, na co si dávat pozor při výběru zelí a jak ho jednoduše nakrouhat.


Potřebujete pouze zelí , nůž a prkénko. A pokud chcete vědět, jak zdravě jíst a. Nerezový kráječ na knedlíky vám v mnohém usnadní práci při přípravě knedlíku. Kráječ značky Orion najednou nakrájí až stejných plátků kynutých i bramborových knedlíků silných cca cm.


Krájet můžete však i sýrové nebo sladké piškotové rolády, měkké sýry typu mozarella apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky