pondělí 24. prosince 2018

Rohová jídelní souprava

Hnědá rohová jídelní a sedací souprava PAOLA VII pro osoby. Pohodlná sedačka, komfortní jídelní souprava - obě varianty nabízí luxusní set nábytku Paola VII v hnědém provedení umělého ratanu. Posezení pro čtyři osoby. Varianta s bílými polstry.


Pohovka je dodávána v potahové látce alova, která je velmi příjemná na dotek.

Rohová sedací souprava MAURICE nabízí za příplatek moderní a pohodlné provedení s oblíbenými polohovacími záhlavníky a područkami. Jako další příplatky nabízí funkci spaní a úložný prostor. U této sedačky můžete kombinovat dvě potahové látky. Umožňuje skutečně velice pohodlné sezení pro větší počet osob a přitom nesedí všichni přímo vedle sebe, což je pro komunikaci vždy příjemnější. Rozkládací sedací rohová souprava Paul.


Pevná konstrukce z dřeva a OSB desky. Snadné rozkládání pohovky na lůžkovou podobu.

Sedací souprava má úložné prostory pod sedáky. Moderní design vhodný do všech současných interiérů. Je stavěná do tvaru U, díky čemuž poskytuje rozměrný prostor pro spaní i posezení. Na výběr máte z naší kolekce několika potahů různých cenových skupin. Soupravu dodáváme od uznávaného výrobce Wersal.


Sedací rohová souprava rozkládací Anie zaručeně zpestří Vás interiér. Nejen, že je opravdu stylová, ale také velmi praktická. Tato sedací souprava , rohová , nabízí také úložný prostor a prostornou spací plochu. Exkluzivní rohová jídelní souprava z kvalitního umělého ratanu. Kontaktujte nás pro bližší informace o dostupnosti.


Levné rozkládací sedací soupravy Chytré a praktické řešení pro vaše interiéry. Celý život hledáme, jak bychom si ulehčili práci, jak bychom si mohli věci usnadnit, jak ve svém bytě vyčarovat více místa, například. Stůl skleněný 80x1– původní cena 3. Sedačka rozkládací, úložný prostor, eko kůže 2. Potahy na židle – původní cena 2. Rohové Modulové Klasické Na balkon Jídelní a sedací soupravy 2vPohovky Samotná křesla Kulatý ratan.

Zahrada plná života Zahradní nábytek. Sestavy a sety jídelní sestavy jídelní sety Celá kategorie. Nábytek - Jidelni souprava bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Laviva je sedací souprava ov moderním stylu s dokonalým pohodlí. Její okouzlující barevné kombinace a kvalitní sedací část Vás dostane každý den do skvělé nálady.


Umožní Vám relaxovat v rodinném kruhu a během času stráveného s přáteli. Má nastavitelné područky, které umožňují upravit polohu dle Vašich potřeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky