pondělí 17. prosince 2018

Forma na donuty tescoma

Co myslíte, jsou na pečení lepší silikonové nebo kovové formy? Každá má jistě něco do sebe, proto má TESCOMA obě varianty v mnoha oblíbených tvarech a pro každý typ moučníku. Pomocí tvořítka vykrojte z těsta donuty , usmažte je v oleji a pomocí kleští namočte v polevě.


Tvořítko na donuty s kleštěmi TESCOMA DELÍCIA. Je vhodná do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby. Vynikajúce na ľahkú prípravu domácich donutov. Namáčacie kliešte nepoužívajte na manipuláciu s donutmi v priebehu vyprážania!


Nabízíme nejen praktické rozkládací kovové formy s antiadhezním povlakem, ale i žáruvzdorné silikonové formy na dort. Ty se hodí zejména pro přípravu kulatých nebo čtvercových dortů. S našimi formami žádný dort nepřipálíte a zároveň se vám budou hodit i na přípravu moučníků různých velikostí. Každá má iste niečo do seba, preto má TESCOMA oba varianty v mnohých obľúbených tvaroch a pre každý typ múčnika.


Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


Originální vykrajovátka na domácí cukroví. V nabídce velká vykrajovátka na perníkového velikonočního beránka, sněhuláka, vánoční hvězdu, velikonoční vajíčko a čtyřlístek, tvořítka na ravioli, garganelli, pečené košíčky, koblížky a donuty , domácí housky, kasierky, rozetky, šneky a croissanty. Používejte hustší, méně.


Pružné a dokonale skladné silikonové formy vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů bez nutnosti vymazávání a rizika připálení. V nabídce formy na dorty a klasické moučníky včetně unikátních forem na madlenky, muffiny, vafle, vanilkové rohlíčky, oříšky, mušličky, hvězdičky i makronky. Vyrobené z prvotriedneho odolného. Forma laskonky TESCOMA DELLA CASA.


Každý teď na Velikonoce hravě zvládne upéct perfektního velikonočního beránka. Stačí mít odolnou keramickou formu s pečlivě tvarovanými detaily – díky nim bude váš vlastnoručně upečený beránek každý rok vypadat jako živý. Je možné umývať v umývačke na riad. A ak nie ste pečiaci typ, jej retro vzhľad bude súčasne aj báječnou dekoráciou.


Vhodné do myčky nádobí. Namáčecí kleště nepoužívejte pro manipulaci s donuty během smažení! Kovové a silikonové formy pro nebo klasických muffinů i kovové formy s prvotřídním antiadhezním povlakem pro mini muffinů. Tescoma forma mini muffinů Delícia 26xcm.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. To představuje hlavně forma na donuty. Ta je vytvarovaná přesně tak, abyste dokázali vytvořit dokonalé americký koblížky.


Formy na donuty se vyrábějí převážně ze silikonu, ale pokud raději preferujete kov, můžete si pořídit i formu z teflonu. Silikonová forma na donuty Vám pomůže snadno a rychle vytvořit několik roztomilých malých donutů. Praktická forma na koblihy je skvělou pomůckou do kuchyně.


KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský materiál - jednoduché použití - odolá teplotám od.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky