středa 12. prosince 2018

Informační cedule výroba

Polepeno folií s životností cca let. Na vyžádání nabízíme barevnou kombinaci na přání zákazníka. Venkovní plechové cedule z hliníku pro Vás vyrábíme dokonce s 5-letou zárukou!


Pokud jste si vybrali některý z níže uvedených materiálů, kliknutím na obrázek se Vám zobrazí podrobnější informace a fotografie. ZÁKAZ VSTUPU V OBUVI - informační cedule. Vytvoříme podklady výběrového řízení pro realizaci naučných stezek.

VÝROBA INFORMAČNÍCH TABULÍ. Informační tabule dovezeme a instalujeme na místo určení. Spolupracujeme s precizní truhlářskou dílnou, dodáváme kvalitní výrobky opatřené ochranným nátěrem ve Vámi zvoleném odstínu. Infotabule vyrábíme klasické. Většinou se jedná o název objektu, před kterým se tabule nachází.


Naučné stezky i jednotlivé informační tabule, cyklostezky, zábavné interaktivní prvky pro děti nebo třeba piknikové stoly pro celé rodiny. V naší nabídce najdete jednoduché směrové ukazatele, i nejnovější trendy v oblasti turistiky - elektronické QR kódy pro chytré mobilní telefony. To vše na vysoké odborné i. Firemní štítky, reklamní tabule a informační tabule.

Označení Vaší provozny je velmi důležité. Ze zákona musí být provozovna zvenčí trvale a viditelně označena obchodním jménem, u kterého může být také uveden název provozovny, jméno živnostníka a jeho identifikační číslo. Vyrábíme cedule malých i velkých rozměrů. Největší možný rozměr cedule v jednom kuse je 305x2cm. Na plastové a hliníkové reklamní cedule kašírujeme tištěnou grafiku na samolepicím vinylu, nebo řezanou samolepicí grafiku.


Nejvhodnější provedení doporučíme. Reklamní cedule je možné laminovat. Vysoce odolné bezpečnostní tabulky, samolepky a bezpečnostní značení. Vyrobené sítotiskem a UV vytvrzovanými barvami, velmi odolnými proti vyblednutí i pošrábání. Na zakázku vyrábíme bezpečnostní tabulky, samolepky, cedule až do rozměru x m. Navíc značení firmy musí splňovat živnostenský zákon.


Většinou jde o venkovní značení, ať už přímo na budově nebo před ní, nebo lze toho využít u informační cedule i ve větším areálu. Rozdělujeme cedule na plastové a kompozitové (hliníkové). Pro Vaše použití nejvhodnější materiál. Tisk ve vysokém rozlišení. Letáky ceník Akční nabídka ostatní tisk vizitky exkluzivní vizitky reklamní karty plakáty Brožury, skládačky pohledy, obálky, blo.


Tyto nosiče jsou vhodné především k upevnění na pevný podkla jako jsou stěny budov, zdi a ploty, využití nacházejí i ve výstavních. Historické uvítací a informační tabule zatraktivní vaše město či obec, tento krásný produkt jistě nezůstane bez povšimnutí, obzvláště dnes, kdy se zvyšují iniciativy zaměřené na obnovu a posílení původních tradic.

Rozměr dle tvaru cca x 1cm. Výroba reklamních a firemních cedulí. Cedule , tabule, desky, panely se používají na místech, kde se nedá polepit podklad – např. Vyrábí se v různých provedeních v závislosti na použitých materiálech a jejich kombinací.


Polepují se tištěnou grafikou většinou s laminací a používají se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky