pátek 28. prosince 2018

Dřevěné regály do sklepa

Regály do sklepa Regály do sklepa. V této kategorii jsou regály , které jsou vhodné pro skladování materiálu ve sklepě. Kovové regály v pozinkované úpravě k uskladnění všeho možného. Jsou zde i speciální regály s pracovní plochou, které se dají využít jako ponk.


Máme zde i regály na pneumatiky a další.

Ve sklepě se dobře uskladňují nejen potraviny. Do našich regálů, vložíte bedny s jablky i brambory přes zimu. Univerzální policové kovové regály vynikají především svou pevností a stabilitou.


Nosnost na jednu polici je při rovnoměrném rozložení zátěže až 2kg. Police regálů Orion, Helios a Saturn jsou vyrobeny z tvrzené (HDF) dřevotřísky. Další výhodou těchto regálů je.


Vybírat můžete ze dvou variant: rohový regál, či klasický ke stěně. Každá z nich unese až kilogramů – podle typu, který vyberete.

Dřevěné regály jsou vhodným vybavením nejen do kanceláří a obchodů, ale také do učeben nebo studentských a dětských pokojů či knihoven. V naší nabídce naleznete také dřevěné laťkové regály , které mimo zmíněných míst můžete využít například také do suchých sklepů a technických místností. Klikněte ☝ a vyberte si z tisíců regálů skladem!


Tyto dřevěné regály jsou vyrobeny z masivního dřeva bez následné impregnace a jsou vhodné k přímému použití, nebo také k vlastní barevné úpravě barvami na dřevo, případně mořidly. Ke každému výrobku dodáváme vruty do dřeva a návod montáže. Detailní informace naleznete zde. Překvapí vás snadná montáž a demontáž bez potřeby nářadí a šroubů.


Tento kovový regál, hodící se do sklepa , můžete přenést bez nutnosti demontáže, dá se také opakovaně skládat a rozebírat. Oceníte jejich vysokou nosnost, která. Dřevěné bedničky jsou velmi praktické, vyrábíme je o rozměrech 200x300x130mm, 300x400x130mm a 400x600x130mm. Mají praktické úchyty a jsou snadno stohovatelné. Dřevěné regály na víno jsou vyráběné v rozměrech: 525x260x300mm, 525x260x600mm a 525x260x900mm a je možné do nich uložit 1 nebo kusů.


Vstup do sklepa , okna a větráky samozřejmě důkladně utěsnit. Slova pro vyhledávání: regál, regály , dřevěný regál , dřevěné regály , levné regály , regál do sklepa , rohové regály , regály na víno, policové regály , velký výběr regálů, levný regál, obchodní regál, výstavní regál. V každé garáži jsou potřeba úložné prostory, do kterých uskladníte nejenom všechny důležité věci pro váš vůz - autokosmetika, ale také nářadí, zahradní náčiní nebo sezónní věci.


A právě policové regály jsou perfektním úložným prostorem, který vám zajistí dokonalý systém a pořádek.

Lakované nebo pozinkované regály vhodné do garáže. U těchto garážových regálů je možné větší zatížení. Levné úložné regály regály za perfektní cenu. Jsou vyrobeny z kvalitního smrkového dřeva. Fixace nosníků se provádí vruty k boční stěně.


Montáž je velice rychlá a jednoduchá. Možno je dále mořit a lakovat. Check Out -seed on eBay. Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky