čtvrtek 27. prosince 2018

Kamna do koupacího sudu

Tento druh ohřívacích kamen umístěný přímo v koupací části horkého sudu , je vysoce efektivní z hlediska přenosu tepla do vody při ohřevu. Poptávka: vnitřní kamna do koupacího sudu , Krmelín - AAADOPYT. Jaká je kapacita sudu ? Kolik lidí se může koupat současně?


Někdo dává přednost intimnímu koupání ve dvou, někdo koupací párty s přáteli.

Kapacita koupacího sudu se odvíjí od rozměrů sudu. Tato varianta je perfektní pro komerční využití. Stejně jako skelet sudu , tak i vnitřní ponorná kamna jsou vyrobena z nerezi. Díky těmto kamnům umístěným vně sudu za dřevěným roštem lze vodu ohřát z počátečních cca stupňů na teplotu stupňů za – hodiny. V zimním období, kdy hladinu vody pokrývá led je doba ohřevu až hodin.


Externí kamna u koupacího sudu. Materiál - AISI 4nerezová ocel (a 3mm) Vnitřní trubkový rozvohliníkový komín vnitřní teploměr, rošty, tlakový ventil, vypouštěcí ventil. Zdravotní problémy způsobené nedostatečnou péčí o čistotu koupacího sudu a vody.

Buďte pečliví a důslední a používejte filtraci a některý druh chemického ošetření. Dejte pozor na kouřovo když obsluhujete kamna. Při chladném větrném počasí se ponořte do vody až po bradu a používejte čepici, jinak si můžete místo romantické relaxace způsobit bolesti krční páteře. Prodám nový koupací su koupací káď o průměru 200cm vyrobený ze severské borovice, tloušťka stěny - desky 46mm, výška 115cm, váha cca 350kg, vnitřní nerezová kamna , nerez komín, nerrezová ochrana komína proti popálení, 2x nerez obruče, lavičky, schůdky, celodřevěný poklop, držák na pití, pádlo na m. Dřevěné části koupacího sudu nejsou proti vlivu povětrnostních podmínek chráněny napouštěcími nátěry. Doporučujeme proto venkovní část natřít prostředky proti hnilobě s UV filtrem, či lazurou dle vaší volby.


Vodu v koupacím sudu ohřívají kamna na dřevo umístěná ve vodě. Dají se koupit u vas do koupaciho sudu jen kamna které tam dáváte a popřípadě za kolik Roman sebesta. Vážený zákazníku, je nám líto, ale kamna se samostatně zakoupit nedají. Vodu v sudu lze ohřát z počáteční teploty stupňů na teplotu stupňů za 2-hodiny.


Abyste udrželi déle vyhřátou teplotu nebo účinně zabránili padání nečistot do sudu , dáváme k sudům i krycí víko. Možnost plastové vnitřní výplně vany pro prodloužení životnosti koupacího sudu. Koupací sudy Jak vznikl název Koupací sud? Název koupací su pro nádrž s vodou ohřívanou výhradně kamny na dřevo ponořenými uvnitř, má své doložitelné historické vysvětlení. Doporučujeme - týdnů, jako interval pro vyčištění koupacího sudu , v letních měsících kratší intervaly.


To znamená, že koupací sud vypustíte, vnitřní stěny, lavičky, dno a ochranný rošt kamen vydrhnete kartáčem a mýdlovým čistícím přípravkem na dřevo, vypláchnete a znovu napustíte čistou vodou. Součástí sudu jsou dřevěné lavice, dřevěný pult, kamna na dřevo, kouřovo schůdky, zakrytí sudu.

K sudům je možné dodat celou řadu volitelného příslušenství od komponentů na ošetření vody až po masážní trysky či perličkovou koupel. Toto základní provedení dřevěného koupacího sudu lze doplnit mnoha dalšími doplňky např. V luxusní variantě je možno doobjednat „vychytávky“ jako hydromasážní systém, elektrický ohřev kombinovaný s kamny na pevná paliva, dřevoplastový obklad či termokryt, pultík na nápoje (viz níže v související produkty). Při koupeli v koupacím sudu s mořskou solí doporučujeme teplotu vody - stupňů Celsia.


Tato koupel má příznivé psychorelaxační účinky. Pokud si přejete koupel osvěžujicí zvolte teplotu vody o něco nižší cca okolo - stupňů Celsia. Vyrábíme koupací sudy (kádě).


Co se pod tímto názvem ukrývá ? Nejedná se o nic jiného než o nádrž s vodou ohřívanou nerezovými kamny na dřevo ponořenými uvnitř sudu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky