pátek 14. prosince 2018

Nerezový hrnec

Nerezový hrnec

Nerezové hrnce větších a velkých rozměrů. V nabídce naleznete gastro vybavení za rozumné ceny. Nádobí pro školní jídelny, vývařovny, restaurace, hotely i pro domácí použití. Díky atraktivnímu vzhledu je nerezový hrnec i praktickou ozdobou kuchyně.


Nerezový hrnec

Nabízíme vám výběr z mnoha různých typů a velikostí nerezových hrnců od předních výrobců, kteří díky svým dlouholetým zkušenostem zaručují, že se svým novým nerezovým hrncem budete opravdu spokojeni. Jednoduchá obsluha Hrnec je výborný, chytrý, vůbec se s nim nebojím vařit. Přidat hodnocení Proč právě Aston Proč právě nádobí Aston. Ušetřete při opakovaný.


Popis: Hrnec do vaší restaurace, bufetu, domácnosti, na tábor, dovolenou, atd. Vyberte si nerezový hrnec podle průměru, objemu, zaměření nebo značky. Hrnec lze použít na všechny typy varných.


Nerezový hrnec

Na úvod začneme opravdu ze široka. K popisu hrnců přistoupíte z globálnějšího úhlu pohledu. Na počátku všeho vás totiž čeká rozhodnutí, zda se vydáte cestou klasického hrnce, o kterém pojednává tento článek, nebo dáte přednost tomu elektrickému. Je vyroben z ušlechtilé nerezové oceli, která je hygienická, odolná proti korozi, nechytá pachy ani chutě a má dlouhou životnost. Má leštěný a elegantní vzhled.


Součástí je také praktická skleněná poklička. Je ideální na přípravu nebo ohřívání. Pro odstranění zbylých nedostatků vydrhneme hrnec ještě starou houbičkou.


Pro dokonalý výsledek umyjeme hrnec čistou houbičkou a přípravkem na nádobí. Pro ještě větší efekt můžeme přidat jedlou sodu. Tu přidáme až v momentě, kdy sejmeme hrnec z plotny.


Pro zdravější a jednodušší vaření jsou parní a tlakové hrnce nepostradatelné. U nás najdete nerezové i elektrické parní hrnce, rýžovary, napařovací vložky do nádobí a spoustu dalších chytrých pomocníků do kuchyně. Vybírejte z desítek produktů a oblíbených značek (Tescoma, ETA) na FAVI.


Vyberajte si Hrnce podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. The UK network for ambitious entrepreneurs. We support founders to scale their startups. You could join a growth programme and take your business to the next level.


How do we help UK tech startups? Nejčastěji u nás nakupují gastro provozy, jako jsou školní kuchyně, restaurační kuchyně, vývařovny, myslivecká sdružení, skautské tábory a mnohé další. Kvalitní velkokapacitní hrnce - gastro. Objem tohoto hrnce je 3litrů, průměr je centimetrů a výška je centimetrů. Tvar hrnců je mírně kónický, což usnadňuje jejich skladování.


Hrnce jsou vyrobené ze zdravotně nezávadného materiálu. Vybírejte si Zavařovací hrnce podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky