středa 12. prosince 2018

Dřevěná polička

Dřevěná polička rohová 25cm. Najděte inspiraci pro doladění detailů ve vašem obývacím pokoji. Zjistěte, co vám v ní ještě chybí nebo se jednoduše podívejte, které barvy se k sobě hodí. Když nevíte, kam s tím, odložte to na polici.


U nás najdete stovky poliček na zeď, rohových polic nebo nástěnných regálů za skvělou cenu. Bílé police, dubové poličky, police z masivu i spoustu dalších produktů nakoupíte na FAVI.

Toužíte po poličce na kořenky? Máme něco právě pro vás a to poličku z borovicového dřeva, která je nyní v naší nabídce. Naše polička na kořenky se liší svou kvalitou zpracování od běžně dostupných v supermarketech. Detail produktu Do obchodu. Designové poličky na zeď pro vystavení vašich knih, svíček, váz a dalších dekorativních předmětů.


Balení obsahuje poličku, kovový držák poličky, šroub a hmoždinky pro uchycení. Poctivá práce, pravé dřevo a vůně včelího vosku: Nechejte na sebe dýchnout masivní nábytek z borovice. Ten je ještě umocněn železnými podpěrami jako z 19.

Jedinečná dřevěná jasanová retro polička ze 60. Police byla obroušená na dřevo a nalakována vrstvy polyuretanového polomatného laku. Pouze tento kus skladem. Tuto poličku můžete využít v kuchyni, v obýváku, n. Masivní dřevěná polička selská COS 11. Materiál poličky: borovice Poličku dodáváme v přírodním provedení borovice B, v případě zájmu moříme na dub a olši za příplatek.


Ten, kdo si doposud myslel, že dřevěná polička nepatří do koupelny, měl by svá stanoviska přehodnotit. A nemusíte se bát ani toho, že by dřevo nasáklo vlhkostí. Ošetřete polici přírodním olejem a všechno. Polička je zhotovena ze dřeva, dřevotřísky odýhované dubovou.


Domečková polička ozvláštní každý dětský pokojíček. Polička domeček je vyrobena z čistého, neošetřeného dřeva. Fantazii se meze nekladou a poličku můžete nazdobit podle vlastních představ a fantazi. Můžete ji postavit na polici, komodu nebo ji zavěsit na stěnu.


SD - popis Tento policový žebřík z jedlového dřeva je dekorativním kusem nábytku, který se dá ztvárnit podle Vašich představ. Vezměte si tužku a papír, nakreslete si, jak by měl nábytek u vás doma vypadat, u nás si pak už jen vyberte ty správné kousky skládačky a okuste tu radost z dobře odvedené práce vlastníma rukama. I tato polička se může stát součástí vaší nábytkové stěny, knihovny, komody, nebo třeba kuchyňských skříněk.

Zasněte se, vymyslete si ideální nábytkovou stěnu. Poté u nás nakombinujte ty pravé kusy, zakuste si radost z ruční práce, a pak už se jen těšte z vlastního unikátního místečka na vaše milované. Polička bude sloužit k vystavení vašich oblíbených předmětů.


Nástěnná dřevěná polička s háčky 46cm. Dětská dřevěná polička s věšáky- SOVIČKA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky