úterý 4. prosince 2018

Držák na kartáčky a pastu

Držák na kartáčky a pastu

This feature is not available right now. Please try again later. Stačí nalepit lepící kolečko na dlaždice a na něj zaháknout plastové držadlo. Pokud máte zubní pastu s kartáčky poházené volně po umyvadle, máme pro vás vhodné řešení v podobě praktického držáku.


Držák na kartáčky a pastu

Obsahem balení je lepící kolečko, které nalepíte na dlaždičky či sklo. Za háčky pak zaháknete plastový držák , který slouží jak pro kartáčky , tak pro zubní pastu. Můžete ho také využít i jako držátko na žiletky a krém. Jednoduchá instalace: na dlaždičky či sklo. Vhodné i jako držátko na : žiletky a krém.


Skoncujte s poválenými kartáčky a zubní pastou po umyvadle a udělejte si pořádek v koupelně. Tento držák se neztratí v žádné koupelně. Praktický držák na zubních kartáčků do koupelny je vyrobený z plastu.


Držák na zubní kartáčky. Tento plast je lehký, odolný, a tak se snadno udržuje v čistotě. Kartáčky nejsou součástí držáku.


Nemáte rádi poválené kartáčky a zubní pastu po koupelně? Nabízíme řešení v podobě šikovného držáku. Jeho aplikace je naprosto jednoduchá a držák se neztratí v žádné koupelně.


Roztomilý design kaktusu navíc ozvláštní interiér koupelny. Dávkovač zubní pasty s držákem na kartáčky. Pomocí tohoto praktického dávkovače na zubní pastu si snadno dávkujete potřebné množství pasty k vyčištění zubů a současně budete mít uspořádané a hygienicky uložené kartáčky. Prostě jen vložte do dáv.


Samodržící dóza na kartáčky Wenko Vacuum-Loc, nosnost až kg. Nemůžete vyplnit toto pole. Chcete vědět, zda je cena 3Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Na držák se vejde kartáčků, takže ho může používat celá rodina. K tomu ještě máte dávkovač na pastu , kterou tam připevníte uzávěrem dolů a dávkujete pastu dle potřeby pomocí kartáčku.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Někdo doma ukládá zubní kartáčky do klasických skleniček a někdo si raději vybere hezký držák na zubní kartáček.


V naší nabídce najdete plastové držáky na zubní kartáčky s přísavkou, které lze přidělat na zeď. Praktický a elegantní stojánek na kartáčky a zubní pastu SWISSDENT. Typická červeno bílá kombinace barev přinese styl do vaší koupelny.


Držák na kartáčky a pastu

SWISSDENT stojánek na kartáčky a pastu - červenýStojan na kartáčky SWISSDENT je jednoduchý a zároveň velmi elegantní. Je vyroben z plastu, který lze snadno vyčistit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky