neděle 30. prosince 2018

Držák na toaletní papír nerez

Držák na toaletní papír Timelife nerez. WC štětka Timelife držák na papír nerez. BLOMUS Zásobník na role toaletního papíru NEXIO leštěný nerez. Vybírat můžete mezi držákem s krytem, kdy je toaletní papír vidět jen z části, a nebo bez krytu, kdy je toaletní role papíru vidět celá. Stojan na toaletní papír Wenko Viterbo.


Charakteristikou ucelené série MENOTO je design čistých, jednoduchých linií.

Držáky na toaletní papír mohou být v dnešní době též vzhledným koupelnovým doplňkem. Ten pravý držák na wc papír do své koupelny najdete na e-shopu KIKA. Držáky a stojany na toaletní papír 1Kč na první nákup. Detail produktu Do obchodu. I vaše WC si zaslouží vypadat k světu!


Ať už tam trávíte jen dobu nezbytně nutnou, nebo si tam chodíte číst, zvelebte svůj záchod vhodnými doplňky - třeba držákem na toaletní papír , štětkou na WC nebo třeba stojanem na noviny. Sety a doplňky na WC vybírejte na FAVI. V nabídce naleznete kolem 2produktů dvou desítek značek.


Design je natolik různorodý (tvarově, materiálově, uchycením nebo barvou), že uspokojí každého zákazníka.

Unikátní závěsný nerezový držák na toaletní papír vám zpříjemní každý den a vykouzlí na tváři úsměv. Jistě si tento produkt zamilujete. Firma ZACK je prémiovou evropskou značkou, specializující se na produkty z nerezové oceli v segmentu designových bytových doplňků. Zack má rozsáhlou kolekci doplňků. Kč 35Kč bez DPH 43Kč 35Kč bez DPH.


Lepidlo MAMUT není součástí balení výrobku. Množství lepidla v tubě vystačí k přilepení 8–úchytů. Materiál mosaz-povrchová úprava staroměď. Koupelny s dekory odkazující k časům dávno minulým a místům velmi vzdáleným příjemně doplní série Lada. Dávno pryč je doba, kdy byl na každé toaletě totožný plastový držák wc papíru a stejná wc štětka.


Dnes můžete vybírat z nepřeberného množství variant a materiálů. Kovový držák na toaletní papír zdobený ornamenty. Nerez držák na toaletní papír není jen držákem na toaletní papír , ale i poličkou na mýdlo, mobilní telefon, květináč, vůni apod.


Instalační sada přiložena. Kvalitní produkt, nerezaví. Je vyroben z broušeného nerezu. Rezervní držák na toaletní papír -broušená nerez. Při výběru koupelnových doplňků budete řešit nejen praktickou stránku, ale také design, provedení a způsob zpracování v matu či lesku.


Volně stojící držák toaletního papíru od značky TimeLife si najde své místo v každé domácnosti.

Jeho design je minimalistický a nenápadný, konstrukce vyrobená z nerez oceli. V této kategorii najdete různé držáky a zásobníky na toaletní papír. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Toaletní stojan - držák wc štětky a toaletního papíru, výška 7mm - leštěná nerez stobridge. Skladem, ihned k odběru ks.


Hygienický stojan na wc papír a toaletní kartáč - nerez. COLORADO držák toaletního papíru s krytem. Nimco a Novatorre jsou vyrobeny z nerezi nebo jsou dokonce mosazné a je na ně poskytnuta záruka až let (rozlišeno dle materiálu a dle série). Decentní design do moderně zařízené koupelny Tento vysoce lesklý pochromovaný držák na toaletní papír je vybaven přísavkou. Má decentní, luxusní design a hodí se tak perfektně do každé koupelny.


Navíc nabízí místo pro tři náhradní role toaletního papíru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky