středa 5. prosince 2018

Nůž na přežití rambo

Celokovový nůž na přežití Na hřbetu čepele pilka. Kovová dutá rukojeť s výbavou na přežití a kompasem Doprovodná výbava nože: zápalky vlasec, háčky, kompas ve šroubovacím víčku duté rukojeti. This feature is not available right now.


Please try again later. VIDEORECENZE - Pevný nůž RAMBO ( na přežití ) - Duration: 4:17. Pevný nůž na přežití RAMBO - COMBAT KING není ani přiliš velký, ani příliš malý.

Nezatíží Vás tedy a práce s ním bude pohotovější a příjemnější! Z konce trčí dlouhá pevná armádní tkanina , kterou můžete využít (bivak, pasti) nebo odendat. Recenze Několik rad při výběru survival nože (nože na přežití ) Nože - Nůž Aktuality recenze testy Nabídka kvalitních značkových nožů.


Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky, brousky, brusivo. Naše novinka, která si poměr CENA:VÝKON vzala opravdu k srdci! Jedinečná akční cena si nezadá s funkčností a účelností tohoto pevného nože!


Co je to vlastně nůž na přežití neboli survival? Jednoduše řečeno je nůž na přežití takový nůž , který nás v nouzové situaci nenechá ve štychu a můžeme se na něj vždy spolehnout.

Nůž musí být kvalitní, aby vydržel drsnější zacházení. Nejznámější nože na přežití jsou takzvané Rambo nože. V této sekci Vám nabízíme kapesní nože, bajonety, pevné vojenské nože, multifunkční nářadí dále sekery, tomahawky, nože kukri.


RAMBO je masivním kouskem nerezové oceli, který Vám ukáže jakou sílu Rambo doopravdy má. Ostří této čepele je broušeno dutým výbrusem a nůž je tedy doopravdy ostrý. Na hřbetu ostří pak naleznete falešné ostří, které spolu s ozdobnými. Klasický velký Rambo nůž na přežití v černém provedení.


Dutá plastová rukojeť se zabudovaným firesteelem - křesadlem. K noži dodáváno nylonové pouzdro se zapínám na dva cvoky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nůž Rambo pro přežití - USA Hunting Knife Survival - 24cm - stříbrný Tento produkt má nastavenou atypickou částku za dopravu, protože jej nelze dopravovat běžnými způsoby (balík, poštovní zásilka, PPL) a pro dopravu tohoto zboží se tedy musí požít individuální způsob dopravy.


Nože na přežití neboli survival nože využijete ve chvílích mimo domov, na cestách, v přírodě. Kvalitní nože jsou velmi odolné a snesou i extrémní podmínky. Protagonista militantu poté, co navštívil válku ve Vietnamu, je schopen přežít za jakýchkoliv podmínek.


Jeho věrným společníkem ve všech částech obrazu je legendární nůž , který byl jmenován jeho majitelem.

Nůž Rambo je vyroben pouze celý z kovu! Nemá malou pilku na špičce nože jako u předchozí verze - ukázala se jako neužitečná! Současný model má stříbrnou čepel, nikoli černou jako dříve - avšak krása a praktičnost nože zůstala zcela zachována! Nůž pro přežití Rambo - detail produktu. Toto zboží naleznete v kategorii NOŽE, SEKERY, MAČETY,PILY.


Armyshop s širokým sortimentem army a military zboží, internetový on-line obchod kde výhodně nakoupíte trička, batohy, kalhoty, bundy a další věci pro milovníky army a military stylu. Odolnost a výdrž v extrémních podmínkách, to jsou hlavní výhody nožů na přežití. Mnohé z nich obsahují i další doplňky, které vám pomohou v přírodě vydržet delší dobu bez úhony.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky