úterý 18. prosince 2018

Drevena vinoteka

Přírodní dřevěná vinotéka s množstvím úložného prostoru nejen na vína! To je vinotéka Edgar, kterou jistě nutně potřebujete. Vítáme Vás na novém webu CVIKR DESIGN, který právě intenzivně dokončujeme a naplňujeme novým obsahem.


Do vinotéky se vleze celkem lahví vína (případně i jiného alkoholického či nealkoholického nápoje), lze ji postavit na výšku, na šířku, či využít jako dárkové balení nebo přepravku (díky madlům pro snadné uchopení) vašeho oblíbeného moku. Na Westwing je pro vás připravena dřevěná vinotéka v mnoha atraktivních provedeních a také další designový nábytek a stylové doplňky se slevou až.

Nábytek - Drevena vinoteka bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Luxusné aj dizajnérske kúsky pre vašu zbierku vzácnych vín.


Vinotéku z masívu si vyberiete nás. Nově přehlednější a rychlejší. Nabízíme možnost objednání též v borovicovém masivu.

Z masivního dřeva jsou vyrobena i záda vinotéky, což značně zvyšuje její pevnost a stabilitu. Tato vinotéka má pět pater na celkem lahví. Stále více lidí si chce dopřávat kvalitní víno nejen v restauracích, vinných sklípcích či vinotékách, ale také v pohodlí domova.


Abyste si mohli vybrat víno, na které máte zrovna chuť, je nutné mít doma několik lahví. Jak ale lahve vína elegantně uskladnit? Velká dřevěná vinotéka se stane chloubou každé místnosti. Vnitřek je nasvícen a vyroben z patentovaného materiálu Complig. Ak začnete od podlahy, nič nedodá vašej izbe charakter, teplo a štýl viac ako drevená podlaha.


V katalogu nemáme podrobnější informace o drevena vinoteka. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Názov vinotéky je odvodený od francúzskeho La Vigne, čo v preklade znamená vinič hroznorodý alebo ľudovo vínna réva. Hlavnou myšlienkou bolo vytvoriť v Banskej Bystrici vinotéku výnimočného vzhľadu a kvality, primárne zameranú na slovenské vinárstva a za čo najpriateľnejšie ceny. Drevena vinoteka , je na pohare a flase rozmer sirka, vyska na kolieskach, moznost pouzit aj ako stolcek moznost roznych farieb aj rozne rozmere,.


Domáca drevená vinotéka na osemnásť vín, veľké stojany na víno, komody na veľa vín, vinárske darčeky, doplnky do vínnej pivnice, luxusný darček pre vínkara.

Chcete vědět, co si oBéžová dřevěná vinotéka s odnímatelnou vrchní deskou Castagnetti Cellar myslí ostatní, jaké mají s produktem zkušenosti a jaké jsou na tento produkt recenze? Vnitřek vyroben z patentovaného materiálu Complig. Dřevěná vinotéka s vnitřním dekorativním osvětlením. Vyrobeno ručně v dílně Dřevo voní na Vysočině. Dřevná domácí vinotéka na lahví, vhodná pro dlouhodobé uskladnění vína.


Lahve jsou v naší domácí vinotéce uloženy vodorovně, díky tomu je zátka trvale zalita vínem a nemůže dojít k vysychání korku a znehodnocení jejich obsahu. Pravidla, která obsahující tyto Všeobecné obchodní podmínky poskytují maximální bezpečnost a spolehlivost nákupu a zajišťují, aby kupující měl možnost se ještě před uzavřením kupní smlouvy seznámit se všemi podmínkami nákupu. Vínéčko bílé, bedýnky pevné.


Bedýnka připravená pro vaši sbírku těch nejlepších archivních kousků. Robustní dřevěná vinotéka pro lahví v rustikálním stylu vyrobena ze smrkového masivu. Láhve leží ve sklonu aby byl korkový uzávěr smáčen vínem a nevysychal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky