úterý 4. prosince 2018

Embosovany valecek

Válečky se vzorem jsou kompletně vyrobené v ČR. Vzorované sušenky, něžné linecké cukroví či marcipánem. Práce s válečkem je snadná a zvládnou to i děti. Rozhodně musíte mít nejdříve vyválené těsto klasickým válečkem – silnější plát – poté použijete embosovaný váleček, který vyryje vzory.


Pak již stačí jen vykrajovat.

Jako jedni z mála vyrábíme i malé zdobené vzorované válečky o velikosti cca cm. Pomocí zdobeného válečku velmi jednoduše otisknete do těsta vybraný motiv a pak už se můžete. Rádi trávíte čas v kuchyni?


Ještě raději trávíte čas pečením? V tom případě vás tato kreativní věc určitě zaujme. Kreativně vzorované válečky na těsto vám učarují už na první pohled.


Proč se vyplatí mít doma embosovaný váleček na těsto se vzorem?

TOP embosované válečky na těsto. Embosovaný váleček - kočky. Nebo chcete aby Vaše pečivo a sušenky vypadaly neodolatelně? Válečkem můžete vytvořit při přípravě sušenek nebo dortů krásné a originální kousky, které budou vzbuzovat pozornost každé návštěvy.


Vyberte si váleček na těsto s jedinečným vzorem a pusťte se do pečení! Skutečně osobní dárky s věnováním, jménem, vlastním textem či grafikou. Originální dárky s laserováním na přání. V naší nabídce najdete embosované válečky na sušenky, smaltované hrnky s motivem, švýcarské nože Victorinox s věnováním, termoláhve na pití se jménem, identifikační známky pro mazlíčky a další. Váleček je vyroben z bukového dřeva první jakosti s kvalitní ocelovou osou uvnitř.


Vzory válečků jsou do hloubky vyryty laserem. Vhodný k použití na těsto, marcipán, ale i jinou potahovací hmotu. Prečo sa oplatí mať doma embosovaný valček na cesto so vzorom? Tí, ktorí pečenie milujú vedia, že kvalitné cesto je základom. Všetko začína v momente, kedy cesto rozvaľkáte po doske a vtedy s ním začnete pracovať.


Pri pečení vždy platí, že rovnako ako jedia ústa, musia jesť i oči. Prvotřídní výrobek z bukového dřeva s kvalitní ocelovou osou uvnitř.

Vzor válečku je do hloubky vyryt laserem. Pozvedněte Vaše pečení na zcela novou úroveň! Vhodné na sušenková těsta, linecké, marcipán, potahovací hmotu. Malý embosovaný váleček na těsto s kávovým vzorem. Nebo hledáte univerzální vzor, kterým potěšíte bez ohledu na roční období a příležitost?


Použití embosovaného válečku. Před použitím embosovaný váleček pomoučete. Platí jednoduché pravidlo. Váleček na těsto embosovaný s… SKLADEM.


Hledáte skvělý dárek do nové domácnosti?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky