úterý 4. prosince 2018

Lednička na víno

Své víno můžete uchovávat v běžné lednici, nicméně maximální péči mu poskytne teprve vinotéka. Chladnička na víno nbsp;je vhodná pro krátkodobé i dlouhodobé uskladnění vína, kterému se zde dostane ideálních teplotních, světelných i vlhkostních podmínek. Domácí vinotéky a lednice na víno. Prodáváme pouze vinotéky TOP výrobců.


Všechno zboží z výhradní distribuce a skladem!

Její hlavní výhodou je překvapivě nízká spotřeba. Německé kompresory z řady US se vyznačují tichým chodem a nesrovnatelně nižší cenou. Ledničky na víno Humibox. Zákazníky prověřená společnost Humibox je skutečným specialistou na skladování vín. Mini baru je přitom jedno, zda jej v. Nejmodernější technologie těchto chladniček je rozdělena a odstupňována v rámci několika produktových řad.


Skladování a uchování vína ve skvělé kondici již pro vás nebude žádnou starostí, vyberte si z naší originální nabídky domácích vinoték, od těch jednodušších, až po kombinované, kde lze nastavit dokonce několik zón s různými teplotami.

V naší nabídce od značky Humibox jsou ledničky na víno řady US, BU a JC. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Každý správný milovník vína by měl o své vinné poklady pečovat s láskou.


Víno tak máte kdykoli po ruce a máte zajištěno, že víno nebude zrát rychleji než má, ani se v něm nevysráží vinný kámen, popřípadě barvivo. Chladničky na víno mohou být zabudovány ve Vaší kuchyni, nebo být samostatným doplňkem Vaší domácnosti. Lahve se ukládájí na dřevěné police.


Vnitřní teplota se nastavuje digitálně. Tato vinotéka je vhodná na skladování až lahví vína. Nemusíte být someliérem na to, abyste si mohli vychutnávat svěží a chutné dobré skladované víno. Vinařským sklepem sice disponuje málokdo, ale výborným náhradním řešením je domácí vinotéka, známá také jako lednička na víno.


Díky vinotéce dokážete uchovat víno v perfektní kvalitě. Dvouzónová elektrická vinotéka – super domácí lednička na víno. Na trhu je mnoho různorodých typů vinoték a zorientovat se v nich na první pohled je dost složité.


Pokud není její hmotnost rovnoměrně rozložena, může docházet k rezonanci.

Když je přístroj provozován při pokojové teplotě °C, může ochladit víno na teplotu až stupňů Celsia. Na tento proces potřebuje chladnička na víno asi čtyři hodiny. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Nepoužitá chladnička Beko RCSA 2K30W. Záruka roky od prodeje. Nejnižší cena CZ distribuce na srovnávačích cen od 8. Nejedná se o přeprodej ze zahraničí ale o tuzemské zboží.


Osobní převzetí = sleva či zaslání kurýrem zdarma na dobírku! LEDNIČKA NA VÍNO HAIER WS53GDA. Délka 66 šířka 50 výška 80 stáří roků.


Garance rok a servis zajištěn dle domluvy. Cena jde upravit Ostrava a okolí. Vada poškrábané přední dvířka, ale nemá na nic vliv. Jednozónová chladnička Haier JC 398G disponuje vnitřním prostorem 3l, rozděleným dřevenými policemi. Promyšlené vnitřní uspořádání zaručuje výborné podmínky skladování vína a tím i maximální požitek z něho.


Popis: Prodám použitou ledničku na víno Hyundai VIN6. Expovinalia Regál na víno CAMPONARAYA DOBLE Materiál a odstín: Borovice s odstínem světlý dub. Vinotéka zajišťuje přesně ty klimatické podmínky, které.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky