úterý 18. prosince 2018

Stlačovací pružina na zelí tescoma

Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies.


Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním.

Stlačovací pružina na zelí a rychlokvašenou zeleninu-PICKLES. Je zapuštěna do stlačovací destičky v bajonetu. Návod který doporučujeme: Škrabkou Piraňa nakrouháme polovinu hlávky zelí ,přidáme rovnou kávovou lžičku soli (více soli-kyselejší zelí ) a drceným. TESCOMA škrabka s příčnou čepelí PRESTO Škrabka s příčnou čepe. Na dostatečně velkou rodinnou porci kysaného zelí , kvašených okurek, nakládané zeleniny nebo zdravého korejského kimchi nepotřebujete obrovský kameninový hrnec a velký sklep.


Nemáte-li doma káď ani soudek na kvašení zelí , stačí vám tato pružina a sklenice o objemu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nádoba má navíc nožičky ze žáruvzdorného silikonu, jehož odolnost je závratná - do 2°C.


Teploměr a stlačovací pružina jsou z prvotřídní nerezavějící oceli. Díky dokonalému materiálovému zpracování se šunkovar dobře čistí, nezachází. Nahrazuje klasické hliníkové modely, jejichž zdravotní nezávadnost je.


Skvěle stlačuje nastrouhané nakládané zelí , mrkev, cibuli, křen apod. Vyrobena je z pevného kovu a je ukončena z obou stran v plastovém víčku, které má stlačovací funkci. Opatřeno symboly vhodné pro styk s potravinami. Nakrouhané zelí nebo nastrouhanou zeleninu promíchanou s přísadami podle použité receptury vložíme do sklenice s otočným uzávěrem, pak na ni přitiskneme stlačovací pružinu a sklenici pevně víčkem uzavřeme.


Sklenici se zeleninou a pružinou bychom měli. Naučte se, na co si dávat pozor při výběru zelí a jak ho jednoduše nakrouhat. Potřebujete pouze zelí , nůž a prkénko.


A pokud chcete vědět, jak zdravě jíst a. Použití pružiny na stlačování zelí je velmi jednoduché, kdy sklenici naplníme obsahem,.

Návod: Zelí či zeleninu plníme do sklenice a každou vrstvu vždy pevně. Zelí nakrájejte na tenké nudličky nebo nasekejte nožem či sekáčkem kuchyňského robota. Kousky mohou být hodně jemné nebo hrubší, v dalších várkách si vyzkoušíte, co vám více chutná. Nasekané zelí vložte do větší mísy, kde se vám s ním bude rukama dobře pracovat a smíchejte s příslušným množstvím soli a. Doposud k produktu nikdo.


Kruhadla a pružiny na zelí - Kvasné zátky a trubičky - Lisy a pasírovače na ovoce - Loupač kukuřice - Moštoměr, lihoměr, hadičk - Nakládací koření - Řezačka píce, struhadla na řepu - Sirné knoty - Sudy na zelí keramické - Sudy na zelí PH - Šunkovar - Vinné kvasinky - Zavařovací hrnce, teploměry - Zavařovací. Obchod pro domácnost, firmy a školky s výrobky do kuchyně, koupelny, ložnice a předsíně, ale i pro zdraví, dílnu a zahradu. Stejně tak zde naleznete obrázky, cenu, užitečné informace a podobné.


Nůž na zelí s dvojitou čedpelí a díky hodnocení a komentářům se stejně rychle rozhodnete pro tu správnou variantu produktu Nůž na zelí s dvojitou čedpelí. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Přečtěte si článek Jak na pickles – praktické rady, aby se zaručeně povedlo.


Pružina sama o sobě nepřijde do styku s kvašenou. Nebojte se zkombinovat jakékoli druhy zeleniny, které se hodí na kvašení. Zelí bílé i červené, cibule, červená řepa, mrkev, různé druhy ředkví….


Můžete přidat i trochu kmínu, nebo trochu čerstvě nastrouhaného zázvoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky