neděle 2. prosince 2018

Opravy kávovarů delonghi ostrava

Prodej a servis kávovarů , čerstvé kávy a doplňků Ostrava. Zabýváme se servisem i prodejem domácích, profesionálních i pákových kávovarů. Zajišťujeme pravidelnou údržbu, pročištění a seřízení mlýnku. Provádíme kontrolu kvality vody.


Nabízíme poradenství, instalaci a kompletní seřízení kávovaru.

Poskytujeme záruční opravy kávovarů DeLonghi a pozáruční opravy dalších předních výrobců kávovarů. U nás si poradíme s jakýmkoliv přístrojem. Nezáleží na tom, zda vlastníte nejnovější kávovar značky DeLonghi , Bosch či jste již několik let věrni staršímu modelu. Opravy kávovarů Delonghi Ostrava lacino.


Díky tomu svým zákazníkům zaručíme nejnižší ceny a nejrychlejší servis kávovaru. Oprava všech kávovarů DIAGNOSTIKA ZDARMA a vyzvednutí kávovaru je v celé ČR ZDARMA. Dlouholeté zkušenosti s pozáručními opravami kávovarů předních výrobců Vám zaručí kvalitu provedené opravy.


Servis, údržba a opravy kávovarů.

Již se Vám nevyplatí oprava starého espressa a uvažujete o koupi nového? Nákupem novějšího modelu espressa získáte opět plnou záruku, ale také vyspělejší technologie, které připraví Vaši kávu ještě chutnější. Free Shipping Available. Find great deals on eBay for delonghi and delonghi coffee machine.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Looking To Revive Your Delonghi ? Explore Our Full Range Of Spare Parts Today!


Specializovaná prodejna automatických kávovarů - Jura, Jura Professional, DeLonghi , Saeco ale i prodejních automatů. Autorizovaný záruční a pozáruční servis DéLonghi group. U nás zakoupené kávovary vždy předvedeme v praxi a ukážeme si, jaké možnosti přípravy nápojů můžete vytvořit, následně Vás prakticky provedeme údržbou kávovaru.


Na přístroj poškozený tekutinou neposkytujeme žádnou záruku. Opravené zařízení bude skladováno bezplatně po dobu kalendářních dní, po té bude účtováno Kč za každý den po dobu měsíců. Po uplynutí této doby bude zařízení zlikvidováno.


Předáním přístroje do opravy akceptujete výše uvedené informace.

Během této dlouhodobé doby jsme získali zkušenosti s opravami všech možných typů a značek kávovarů , presovačů, překapávačů , jak s mlýnkem , tak i bez mlýnku. Veškere opravy kávovarů provádí zkoušení odborníci s velkou praxí. Nabízíme záruční i pozáruční servis kávovarů DeLonghi pro Plzeňský kraj.


Rozbitý kávovar nemusíte reklamovat u prodejce. Jsme autorizovaným servisním střediskem firmy DeLonghi , není pro nás problém vyřídit Vaši reklamaci přímo v našem servisu. Váš kávovar k nám můžete zaslat bezplatně kurýrní službou. Opravujeme automatické i pákové kávovary.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Finezza Caffé, Jaroslav Lembas, Office Depot, s. Naše společnost se specializuje na servis a opravu kávovarů DeLonghi , pronájem kávovarů do firem a dodávku kávy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky