pondělí 5. listopadu 2018

Zásobník toaletního papíru nerez

Vytváří velmi dobrý dojem, který zesiluje vysoce kvalitní obraz vašeho zařízení. Praktický uzamykatelný bubnový zásobník na toaletní papír BEMETA o rozměrech 2x 2mm. Povrchová úprava: nerez lesk. Maximální průměr toaletního papíru : cm. Uchycení pomocí 2-šroubů, dle potřeby.


Rozměr 150x150x2mm, pro klasické malé roličky č. Elegantní zásobník toaletního papíru je vyroben z nerez oceli v povrchové úpravě mat. Zásobník na toaletní papír z nerez oceli Elegance mat Losdi. Program Public nabízí specifickou řadu doplňků a příslušenství do restaurací, hotelů a jiných veřejných prostor.


Plastový držák na role toaletního papíru - 3mm. Udělejte dětem radost a pořiďte jim tyto krásné dávkovač s dětským vzorem, aby měly děti radost a chtěly chodit na. Cena produktu bez dopravy Dostupný do dnů. Nerezový zásobník na toaletní papír, pr.


Vybírat můžete mezi držákem s krytem, kdy je toaletní papír vidět jen z části, a nebo bez krytu, kdy je toaletní role papíru vidět celá. Dále je možné vybírat i kombinace volně stojící štětky a držáku toaletního papíru v jednom. Modely jsou určeny pro montáž na zeď a do zdi, jemný matový, kartáčovaný. Kovový zásobník na roli toaletního papíru. Vhodné pro všechny druhy toalet.


Vážení zákazníci, z důvodu nastalé situace COVID-bude provoz našeho e-shopu a prodejny od 19. Děkujeme za pochopení a doufáme, že se vše co nejdříve navrátí do normální. Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v. ZACK držák toaletního Papíru černý nerezový CARVO.


Kvalitní nerezový zásobník ve stříbrné barvě vhodný na toaletní papír JUMBO o průměru 28cm. Stojan na jednu roli toalet. Rozměry: šířka 35cm, výška 35cm, hloubka 14cm, váha 166kg.


Autentické, jemné, černé. S čistými tvary a formální autentičností jsou doplňky ze série CARVO vhodné pro moderní koupelně. CARVO od ZACK je vyroben z vysoce kvalitní, práškově lakované oceli (černý) a je vhodný až pro toaletní papíry. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Zásobník toaletního papíru nerez

Všechny zásobníky jsou opatřeny průhledítkem, kde si jednoduše můžete zkontrolovat množství toaletního papíru. Zásobníky na toaletní papír vyrábíme ve dvou materiálových provedení: nerez či plast. Produkty se montují přímo na zeď.


X-ROUND držák toaletního papíru dvojitý se dvěma úchyty, chrom. Uzamykatelná nerez dvířka na dvou kloubovém nerez pantu. Vysoce kvalitní zásobník toaletního papíru vyrobený z nerez oceli AISI 304. Svým vzhledem doplňuje nerezové dávkovače a zásobníky na skládané ručníky značky Losdi.


Nabízíme zásobníky na skládaný toaletní papír, nebo na toaletní papír v roli. KATRIN zásobník na TP JUMBO 2NEREZ. Obchodní podmínky O společnosti Kontakty Ochrana osobních údajů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky