úterý 6. listopadu 2018

Kachlový sporák s teplovodním výměníkem

Kachlový sporák s litinovým teplovodním výměníkem Burnet. Toto řešení totiž umožňuje připojit sporák na tuhá paliva s výměníkem na trubky a vytopit tak další místnosti, nebo jím lze ohřát vodu v bojleru. Vybrat si můžete kuchyňský sporák s výměníkem na kusové dřevo, nebo třeba na dřevěné pelety. V některých kuchyňských kamnech je ale možné topit ale i dřevem.


Tím je využito také teplo, které by jinak vylétloo komínem. Výměník je posazen vedle topeniště UMWELT PLUS, které zajišťuje vysokou teplotu spalin a kvalitní spalování dřeva.

Spaliny je možné směrovat přepínací klapkou do výměníku, nebo mimo výměník a tím jej prakticky odstavit v době, kdy nechcete topit do radiátorů teplovodního vytápění. Kuchyňské sporáky s teplovodním výměníkem na tuhá paliva jsou určeny k vytápění a přitápění obytných místností s možností ohřevu, případně vaření potravin. Napojením teplovodního výměníku do systému ústředního topení docílíte rovnoměrné teploty ve všech ohřívaných místnostech. Nabízíme sporáky na tuhá paliva od několika výrobců v Evropě.


Ruční kusová výroba kachlový sporáky Vysočanka na Moravě. Z terciárním spalováním nabízíme sporáky Nordica z Itálie. Menší provedení je Rosetta a větší verze je sporák Rosa.


Kachlové sporáky jsou oblíbeným lidovým topidlem, zvláště při použití ve venkovských domech nebo rekreačních chalupách.

Na sporákové plotně uvaříte obě ve sporákové troubě upečete kachnu nebo krkovičku či buchty takovým způsobem, jakým se Vám to v jiné troubě nepovede a zároveň vyhřejete velkou část obydlí, nemluvě o tom, že kachlový sporák s bíle. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Sporáky s teplovodním výměníkem. Eshop kachlová kamna, krbové vložky, Krbová kamna, grily.


Termomont Temy S - sporák na tuhá paliva s teplovodním výměníkem. Unikátní výrobek s velmi vysokým výkonem. V ohništi je usazen teplovodní výměnk Burnet, který má výkon kolem 6kW. Pokud chcete vytápět více místností a také vyřešit otázku vaření je sporák s teplovodním výměníkem perfektní volbou. Kombinuje výhody kuchyňského sporáku a krbovývh kamen s výměníkem.


Tento můžete napojit na centrální vytápěcí systém a vyhřívat jím radiátory, podlahy nebo bojler s vodu. Teplovodní sporák na tuhá paliva je ideálním řešením do chat a. Kamna s teplovodním výměníkem ;. Tato topidla stavíme ze šamotu, tedy žáruvzdorného keramického materiálu. Uvnitř v kobce se nachází šamotové pláty vysoké kvality a vnější plášt tvoří glazované kachle, nově i šamot se speciální omítkou.


Kachlová kamna s výměníkem – výhodou krbových kamen s kachlovým obkladem je delší doba sálání oproti klasickým kamnům. Díky výměníku je pak možno využít energii pro napojení na topnou soustavu Vašeho domu a tím výrazně zefektivnit tento druh topení a zároveň šetřit za energie na přípravu TUV. W, palivo: dřevo a uhlí, záruka roky.

Prosím o předání zkušeností s kachlovým sporákem se zabudovaným teplovodním výměníkem Burnet (Temr). V letních měsících též k vaření, použijeme tedy letní rošt. Podle použitého materiálu nabízíme kachlové sporáky na tuhá paliva a smaltované sporáky na tuhá paliva. Autor, který má za sebou.


Stejně tak kamna s varnou plotnou oceníte při vyhřátí místnosti, v níž se kachlový sporák nachází. Nemusí být ale pouze lokální. Můžeme nalézt řešení s teplovodním výměníkem i pro další místnosti. Kuchyňský sporák s výměníkem MAXI Kuchyňský přenosný sporák s teplovodním výměníkem Vescovi MAXI je sporák na pevná paliva s troubou. Je určený k vytápění, vaření, pečení a ohřívání pokrmů.


Tyto sporáky s výměníkem jsou určeny na tuhá paliva k vytápění nebo k přitápění obytných místností s možností ohřevu nebo k vaření. Krbová kamna s výměníkem na vodu jsou vhodná i pro moderní nízkoenergetické domy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky